Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (20 Haziran 2018)

Şans Topu’nda bugün 888’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta Şans Topu çekilişi sonucunda, talihli büyük ikramiyenin sahibi olmuş, talihlilerin; Bursa’nın Mudanya ve Kestel ilçelerinden kuponlarını yatırdıkları açıklanmıştı. İşte 20 Haziran 2018 Şans Topu sonuçları...

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (20 Haziran 2018)

20 HAZİRAN 2018 ŞANS TOPU SONUÇLARI

4, 9, 13, 21, 26 + 9

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri her hafta Çarşamba günü Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Çekilişin sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

1+1, 2+1, 3, 3+1 bilenler loto bayisinden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayisinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilerek büyük ikramiyeyi almaya hak kazananlar da Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiye alabilirler.

Şans Topu çekilişlerinde katılım sınırı bulunmaz ve istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir. Çekiliş sonucunda ikramiye kazanan talihlilerin, bir yıl içerisinde ikramiyesini ilgili yerden alması gerekir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğramış olan ikramiyelerin de ödemesi yapılmaz.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılsalar bile Milli Piyango İdaresi tarafından ikramiye için ödeme yapılmaz. Şans Topu çekiliş kuponunda iki farklı sayı kümesi yer alır. Birinci sayı kümesinde 1’den 34’e kadar sayılar bulunur ve bu sayı kümesinden 5 tane sayı seçilir. İkinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İkinci sayı kümesinden de bir tane sayı seçilir ve işaretlenir.

Haberin Devamı

Şans Topu çekilişlerine katılmak isteyenler, çekilişin yapılacağı Çarşamba günü saat 21.00’a kadar kupon doldurabilirler. Loto bayilerinde bulunan makinelere de otomatik olarak kupon oynatılabilir. Şans Topu çekilişi, canlı olarak Milli Piyango İdaresi resmi internet sitesinde yayınlanır. Çekiliş sonrasında çekilen sayılar ve canlı yayının tekrarı da internet sitesinde yayınlanır.