Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (20 Aralık 2017 Şans Topu şanslı numaraları)

20 Aralık Şans Topu sonuçları belli oldu. Şans Topu çekilişinde bugün 862’nci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 5 artı 1 bilen bir talihli, 736 bin 521 lira 20 kuruş ikramiye kazanmış, talihlinin İstanbul’un Fatih ilçesinden kuponunu yatırdığı açıklanmıştı.

Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu! (20 Aralık 2017 Şans Topu şanslı numaraları)

İşte 862. hafta Şans Topu çekiliş sonuçları… 6, 10, 13, 16, 25, +12

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri, Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirilir. Çekiliş sonucunda 6 sayı belirlenir. 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye kazanırlar. İkramiye kazananlar içerisinden;

1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilenler loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Talihlilerin bir yıl içinde ikramiyelerini alması gerekir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler, zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kolonu, iki sayı kümesinden oluşur. Birinci sayı kümesinde 1’den 34’e kadar, ikinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. Birinci sayı kümesinden 5 tane, ikinci sayı kümesinden 1 tane sayı seçilir ve işaretlenir. İşaretlemelerin kırmızı kalem ile yapılmaması ve dik olarak yapılması gerekir.

Haberin Devamı

Çekiliş için doldurulan her kolon için ücret ödenir. Çekilişlere katılmak isteyenler, Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar katılabilirler. Çekiliş öncesinde sayısal oyun bayilerindeki terminallerden kolon oynanabilir. Katılım sınırı bulunmadığı için, istenilen sayıda kolon ile katılım sağlanabilir.