Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı (16 Ağustos 2017)

Şans Topu oyununda bugün 844. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye 5 artı 1 bilen iki talihli arasında paylaşılmıştı. Talihliler büyük ikramiye olarak tam 332 bin 665 lira 90 kuruş aldılar. 16 Ağustos 2017 Şans Topu’nda kazandıran numaralar belli oldu

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı (16 Ağustos 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta gerçekleştirilen Şans Topu çekilişinde bu haftanın sonuçları belli oldu.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri her hafta Çarşamba günü Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Şans Topu çekilişi sonucunda 1+1, 2+1, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;

1+1, 2+1, 3+1, 4 bilenler Loto bayilerinden,

4+1 bilenler ve 5 bilenler Loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Şans Topu çekilişi sonucunda ikramiye almaya hak kazanmış olan talihliler bir yıl içerisinde ikramiyelerini ilgili yerden almalıdırlar. Aksi halde bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve bu ikramiyeler için talihlilere ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Haberin Devamı

Şans Topu çekilişi her hafta Çarşamba günü, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Şans Topu kuponunda iki sayı kümesi yer alır. Bu sayı kümesinden bir tanesinde 1’den 34’e kadar diğerinde ise 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. Sayı kümelerinin birincisinden 5 tane, ikincisinden de 1 tane sayı seçilir ve işaretlemesi kolon üzerine yapılır. Şans Topu çekilişi ile talihli kişilere dağıtılan ikramiye grupları da diğer çekilişlere göre fazladır. 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 olmak üzere 8 ikramiye grubu bulunur.

Şans Topu çekilişleri Çarşamba geceleri düzenlendiği için çekilişe katılmak isteyenler Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar katılabilirler. Çekiliş için sınırlama yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir.

Şans Topu çekilişlerinde Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen bayiler tercih edilmelidir. Seyyar ya da yetkisi olmayan kişilerden sayısal oyun bileti alınmamalıdır. Aksi halde ikramiye alımı yapılamaz. Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen bayiler dışında alınacak olan sayısal oyun biletleri sahte ise ikramiye alımı noktasında yasalar gereği zor durumda kalınabilir.

Haberin Devamı