Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı (11 Ekim 2017)

Şans Topu oyununda bugün 852’nci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 5 artı 1 bilen 4 talihli büyük ikramiyeyi almaya hak kazanmıştı. Şansını arayan vatandaşı gözü bu akşamki çekilişteydi. İşte Şans Topu oyununun 11 Ekim 2017 sonuçları

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı (11 Ekim 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından Şans Topu çekilişi bu akşam gerçekleştirildi. Kazandıran numaralar MPİ tarafından açıklandı.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri sonucunda 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler arasından;

1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilen talihliler loto bayilerinden,

4+1 bilenler ve 5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Şans Topu çekilişinde ikramiye almaya hak kazananlar, bir yıl içerisinde ikramiyelerini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme işlemi yapılmaz.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kuponu iki sayı kümesinden oluşur. Bir sayı kümesinde 1’den 34’e kadar, diğer sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İlk sayı kümesinden 5 tane, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret alınır. Çekilişe katılmak isteyenler Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar çekilişe katılım sağlayabilirler. Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurulabilir.

Haberin Devamı