Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekiliş sonuçları belli oldu!

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından organize edilen Şans Topu çekilişi sonuçları dün akşam belirlendi. 815. haftanın kazandıran numaraları belli oldu. İşte MPİ Şans Topu'nun talihli numaraları...

Şans Topu çekiliş sonuçları belli oldu!

Şans Topu çekilişi için büyük heyecan sona erdi. Geçtiğimiz hafta yapılan Şans Topu çekilişinde 03, 04, 19, 23, 29 + 08 şanslı numaralar olarak sıralanmıştı. Her Çarşamba Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekiliş ile talihlilerini arayan Şans Topu dün akşam çekildi

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUCUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Şans Topu (5+1) oyunu, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Şans Topu (5+1) oyununda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Haberin Devamı

Şans Topu (5+1) oyunu, her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00'e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.

Çekiliş sonrası ikramiye kazanan iştirakçilerimizden;

(1+1), (2+1), (3), (3+1) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(4+1) ve (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(5+1) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Şans Topu (5+1) oyunu ikramiyeleri, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içerisinde bayilerden veya İdare Şubelerinden alınabilir.

25 OCAK ŞANS TOPU SONUÇLARI: 03+06+15+19+33+13

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

LÜTFEN DİKKAT:

1- Sayısal oyunlarımıza ait biletlerinizi mutlaka İdaremizin ruhsatlı sayısal oyunlar bayilerinden alınız.

2- Seyyar veya yetkisiz kişilerden sayısal oyunlar biletlerini almayınız. Aksi halde ikramiye alamama sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

3- İdaremizin ruhsatlı bayilerinin dışındaki kişilerden aldığınız sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alma sırasında yasalar gereği zor durumda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gerçek Sayısal Oyunlar Biletlerinde;

- Barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır.

- Oynanan numaralar, kolon harfleri ve diğer bilgiler bilet üzerinde aşırı derecede kenarlara kaymamıştır.