Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! (03 Mayıs 2017 MPİ)

03 Mayıs 2017 Şans Topu çekiliş sonuçları az önce belli oldu. MPİ tarafından gerçekleştirilen Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar açıklandı. İşte bu haftanın Şans Topu çekiliş sonuçları....

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! (03 Mayıs 2017 MPİ)

03 Mayıs 2017 Şans Topu çekiliş sonuçları az önce belli oldu. İşte o numaralar..

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

Şans Topu Oyununun Özellikleri

Şans Topu oyunu her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirilir. Şans Topu oyunu kağıdında iki tane farklı sayı kümesi yer alır. Bu iki sayı kümesinden belirlenmiş olan miktar kadar sayı seçilerek oynanmış olunur. Şans Topu sayısal oyununda ilk sayı kümesinde 1’den 34’e kadar sayılar yer almakta olup ikinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İlk kümede bulunan 34 sayıdan 5 tane sayı seçilir, ikinci kümedeki 14 sayıdan da 1 tane sayı seçilerek işaretlemesi yapılır. Şans Topu çekilişi sonucunda talihlilere verilen ikramiye grup sayısı da fazladır. 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 olarak toplamda 8 tane ikramiye grubu vardır. Şans Topu çekilişleri Çarşamba geceleri gerçekleştirildiği için, her Perşembe günü sabahından itibaren Çarşamba günü saat 21.00’a kadar oyun oynanabilir. Şans Topu biletleri alırken, alınan yerlere dikkat edilmeli ve Milli Piyango İdaresi tarafından yetkilendirilmiş olan ruhsatlı bayilerden alım yapılmalıdır. Yetkili olmayan bayilerden alınan biletler için herhangi bir ikramiye ödemesi yapılmaz.

Haberin Devamı

Şans Topu İkramiyeleri Nereden Alınır?

Şans Topu çekilişi sonucunda 5+1 bilen ve büyük ikramiyeyi almaya hak kazanan talihliler ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden alabilir.

4+1 ve 5 bilenler, kazandıkları ikramiyeleri Loto Bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi’nin şubelerinden alabilirler.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4 bilenler de ikramiyelerini Loto bayileri aracılığı ile tahsil edebilirler.