Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! İşte MPİ 9 Ağustos 2017

Şans Topu’nda bugün 843. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişte geçen hafta 5 artı 1 bilen bir talihli büyük ikramiyenin sahibi olmuştu. 9 Ağustos 2017 Şans Topu çekilişi sonuçları sizlerle.

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! İşte MPİ 9 Ağustos 2017

Şans Topu sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Şans Topu çekilişi sonuçları belli oldu. İşte sonuçlar...

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişi sonucunda 8 ikramiye grubuna ikramiye dağıtımı yapılır. Çekiliş sonucunda ikramiye almak için hak kazanan talihlilerden;

1+1, 2+1, 3, 3+1 ve 4 bilen talihliler loto bayilerinden,

4+1 bilen ve 5 bilen talihliler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kolonu iki sayı kümesinden oluşur. Sayı kümelerinden bir tanesi 1’den 34’e kadar sayılardan oluşur. Diğer sayı kümesi ise1’den 14’e kadar sayılardan oluşur. İlk sayı kümesinin içerisinden 5 tane, ikinci sayı kümesinin içerisinden ise 1 tane sayı seçilir ve işaretlemesi yapılır. Şans Topu çekilişi her hafta Çarşamba günleri düzenlendiği için, Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar çekilişe katılım sağlanabilir.

Haberin Devamı

ŞANS TOPU OYUNUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Şans Topu çekilişleri için katılımlar, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerlerden yapılmalıdır. Yetki verilmeyen yerlerden alınacak olan biletler için Milli Piyango İdaresi tarafından ikramiye ödenmez. Şans Topu kolonu doldurulduktan sonra, kuponun arka kısmına ad ve soyad yazılarak imza atılması gereklidir. Bu basit işlemin yapılması ikramiye kazanılması halinde kanıt niteliği taşır.