Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! - İşte MPİ 21 Haziran 2017

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu çekilişinde bugün 836. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Şans Topu çekilişi sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. İşte bu haftanın Şans Topu sonuçları.

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! - İşte MPİ 21 Haziran 2017

Şans Topu çekilişi her hafta Çarşamba günü Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Bu haftaki Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar şu şekilde...

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Her hafta Çarşamba günleri, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Şans Topu çekilişlerinde 1+1, 2+1, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan

talihlilerden;

1+1, 2+1, 3+1 ve 4 bilenler Loto bayilerinden,

4+1 bilenler ve 5 bilenler Loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi’nin şubelerinden,

5+1 bilenler de Milli Piyango İdaresi’nden ikramiyelerini alabilirler.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kuponu iki farklı kümeden oluşur. Bu kümelerin birisinde 1’den 34’e kadar sayılar yer alır. Diğer sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İlk sayı kümesinden 5 sayı, ikinci sayı kümesinden de 1 sayı seçilir ve işaretlemesi yapılır.

Şans Topu çekilişi Çarşamba geceleri düzenlendiği için her hafta Perşembe sabahından, Çarşamba günü saat 21.00’a kadar loto bayilerinden kupon yatırılıp çekilişe katılım sağlanabilir.

Haberin Devamı

Şans Topu çekilişlerinde ikramiye grupları fazladır. Çekiliş sonucunda 8 ikramiye grubuna ikramiye dağıtımı gerçekleştirildiği için çekilişte 5+1 bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir.

ŞANS TOPU OYUNUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Şans Topu çekilişlerinde Milli Piyango İdaresi tarafından ruhsat verilen sayısal oyun bayileri tercih edilmeli

Yetkisi olmayan kişilerden sayısal oyun bileti alınmamalıdır. Aksi halde ikramiye ödemesi yapılmaz.

Bilet ve kupon alımında dikkat edilmelidir. Gerçek sayısal oyun biletlerinin barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır. İşaretlenip oynanan numaralar, kolonun harfleri ve diğer tüm bilet bilgileri kenarlara aşırı derecede kaymamış şekildedir.