Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekiliş sonuçları! (20 Eylül 2017)

Şans Topu oyununda bugün 849. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta Şans Topu çekilişinde 5 artı 1 bilen bir talihli büyük ikramiyeyi almaya hak kazanmıştı. 20 Eylül 2017 Şans Topu sonuçları ise az önce açıklandı

Şans Topu çekiliş sonuçları! (20 Eylül 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu. İşte çekilişin ardından çıkan sonuçlar.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu çekilişleri sonucunda 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almak için hak kazanan talihliler arasından;

1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilenler loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden ikramiyelerin alabilirler.

Talihliler kazandıkları ikramiyeleri bir yıl içinde almalıdırlar. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme gerçekleştirilmez.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kolonunda iki sayı kümesi bulunur. İlk sayı kümesinde 1'den 34'e kadar, diğer sayı kümesinde ise 1'den 14'e kadar sayılar yer alır. İlk sayı kümesinden 5 tane, ikinci sayı kümesinden de 1 sayı seçilir ve kupon üzerine işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücretlendirme yapılır. Çekilişlere katılmak isteyenler, Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00'a kadar katılım sağlayabilirler. Çekilişler için katılım sınırı bulunmaz, istenilen sayıda kolon doldurulabilir.

Haberin Devamı