Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! İşte MPİ 14 Haziran 2017

Şans Topu çekilişi, her Çarşamba günü Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. Bugün Şans Topu çekilişinin 835. hafta çekilişi gerçekleştirildi. 14 Haziran 2017 Şans Topu çekilişi sonuçları şu şekilde...

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! İşte MPİ 14 Haziran 2017

Milli Piyango İdaresi tarafından Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı. Çarşamba akşamı yapılan Şans Topu'nda kazandıran numaralar belli oldu.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Şans Topu çekilişleri sonucunda 1+1, 2+1, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihlilere ikramiye verilir. İkramiye almaya hak kazanan;

5+1 bilen talihliler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,

5 bilenler ve 4+1 bilenler Loto bayileri ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

4, 3+1, 2+1 ve 1+1 bilenler de Loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

Şans Topu çekilişi sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içinde Milli Piyango İdare şubelerinden ya da bayilerden almaları gerekir.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu çekilişleri her hafta Çarşamba günü düzenlenir. Şans Topu kuponu üzerinde iki farklı sayı kümesi yer alır. Kuponun ilk sayı kümesi 1’den 34’e kadar sayıların yer aldığı kümedir. İkinci sayı kümesi de 1’den 14’e kadar sayıların bulunduğu kümedir. İlk sayı kümesi içerisinden 5 sayı, ikinci sayı kümesi içerisinden de 1 sayı seçilerek işaretlenir.

Haberin Devamı

Şans Topu çekilişi sonucunda dağıtılan ikramiyelerin grupları diğer çekilişlere göre daha fazladır. 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 olmak üzere 8 ikramiye grubunun yer aldığı çekilişte 5+1 bilinme olasılığı diğer oyunlara göre daha yüksektir.

Şans Topu çekilişi Çarşamba gecesi gerçekleştirildiği için her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü saat 21.00’a kadar Sayısal Oyun bayilerinden kupon yatırılabilir.

ŞANS TOPU OYUNUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Şans Topu çekilişleri için Milli Piyango İdaresi tarafından ruhsat verilmiş olan sayısal oyunlar bayileri tercih edilmelidir.

Seyyar olan ya da yetkisi bulunmayan kişilerden sayısal oyun biletleri alınmamalıdır. Aksi durumda ikramiye alımında sorun oluşabilir.

Milli Piyango İdaresi tarafından ruhsat verilen bayiler dışında bulunan kişilerden alınacak sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alımında yasalar gereği zor durumda kalınabilir.

Haberin Devamı

Gerçek sayısal oyun biletlerinde barkod çizgileri düzgündür, belirgindir ve aralıklıdır. Oynanmış olan numaralar, kolon harfleri ve diğer tüm bilgiler bilet üstünde aşırı derecede kenarlara kaymamış şekildedir.