Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! İşte 12 Temmuz 2017 MPİ

Şans Topu oyununda bugün 839’uncu hafta çekilişi gerçekleştirildi. Şans Topu çekilişinde geçen hafta 5 artı 1 bilen çıkmamıştı. 5 artı 1 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye tutarı olan 675 bin 708 lira bu haftaya devretmişti. İşte Şans Topu'nun bu haftaki sonuçları...

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! İşte 12 Temmuz 2017 MPİ

Milli Piyango İdaresi tarafından Şans Topu çekilişi her hafta Çarşamba günü düzenlenir. Şans topu çekilişinde geçen hafta 5 artı bilen olmadığı için büyük ikramiye verilemedi ve bu haftaya devretmişti.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişi sonucunda 8 ikramiye grubunda ikramiye dağıtımı gerçekleştirilir. Çekiliş ile ikramiye almak için hak kazanan talihliler içinden;

1+1, 2+1, 3+1 bilenler ve 4 bilenler Loto bayilerinden,

4+1 bilenler ve 5 bilenler Loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi’nin şubelerinden,

5+1 bilenler de Milli Piyango İdaresi’nden ikramiyelerini alabilirler.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kuponu üzerinde iki sayı kümesi yer alır. Bu iki sayı kümesinden bir tanesinde 1’den 34’e kadar sayılar bulunurken diğerinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İlk sayı kümesinden 5 tane sayı, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilir ve işaretleme işlemi yapılır. Şans Topu çekilişleri her hafta Çarşamba günü düzenlenir. Çekilişe katılmak isteyenler, Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar çekilişe katılabilirler.

Haberin Devamı

Şans Topu çekilişi için kuponlar, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilmiş olan yerlerden alınmalıdır. Çekiliş için yetki verilmeyen yerlerden ya da kişilerden alınacak olan kuponlar için ikramiye ödeme işlemi yapılmaz.

Kupon sahiplerinin kuponun arka yüzüne ad ve soyadlarını yazması gereklidir. Yapılacak olan bu basit işlem ikramiye kazanılması halinde kanıt niteliği taşıyacaktır.