Gazete Vatan Logo

Şanlıurfa’da okullar (yarın) tatil mi? Şanlıurfa’da 14 Şubat Cuma günü okullar tatil edildi mi?

Şanlıurfa'da, yoğun kar nedeniyle 14 Şubat Cuma günü de okullar tatil edildi. Şanlıurfa Valiliği'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, meteorolojik değerlendirmeler çerçevesinde kent genelinde olumsuz hava koşullarının devam edeceği belirtilerek, "İl merkezi ve ilçelerimizde kreşler, ilkokul, ortaokul ve liselerde 14 Şubat 2020 Cuma günü de bir gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Aynı tarihte engelli ve hamile kamu personelimiz de kurumlarınca idari izinli sayılacaktır." denildi.

Şanlıurfa’da okullar (yarın) tatil mi? Şanlıurfa’da 14 Şubat Cuma günü okullar tatil edildi mi?

Olumsuz hava koşulları tüm yurtta etkisini sürdürürken pek çok ilde de okullar tatil edildi. Yurdun dört bir yanında öğrenciler sabahın ilk saatleri ile birlikte arama motorları üzerinden 'Bugün okullar tatil mi?' oldu sorusunu aratıyor. Peki, Şanlıurfa'da okullar tatil mi? 14 Şubatta okullar tatil mi?

Şanlıurfa'da, yoğun kar nedeniyle 14 Şubat Cuma günü de okullar tatil edildi. Şanlıurfa Valiliği'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, meteorolojik değerlendirmeler çerçevesinde kent genelinde olumsuz hava koşullarının devam edeceği ve il merkezi ve ilçelerimizde kreşler, ilkokul, ortaokul ve liselerde 14 Şubat 2020 Cuma günü de bir gün süreyle eğitime ara verildiği belirtildi. Aynı zamanda engelli ve hamile kamu personeli için kurumlarınca idari izinli sayılacaktır." denildi.

Kar nedeniyle eğitime ara verilmesini fırsat bilerek sokaklara çıkan çocuklar, kar topu oynayarak ve kızakla kayarak gönüllerince eğlendi.

Karayolları, Büyükşehir ve ilçe belediyelerine bağlı ekipler ise kent genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Siverekte Belediye ekiplerinin karla mücadelesi gece boyu devam etti

Siverek ilçesinde, dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırdı. Kar yağışının devam ettiği ilçe merkezinde Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gece boyu caddelerde tuzlama çalışmalarını sürdürürken Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kaldırımlardaki karları küreyerek kaldırım temizliği ve kaldırım tuzlama çalışmalarını yaptı. Siverek belediye başkanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi. ilçemizde kar yağışının etkisini artırmasının ardından sürücülerin ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşım sağlanması amacıyla gece boyunca tuzlama ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.