Gazete Vatan Logo

Saniye saniye soygun anı

Adana'da bir markette gerçekleştirilen soygun güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedildi

ADANA'da bir marketten silahlı soygunu gerçekleştirip fazla uzaklaşamadan yakalanan 41 yaşındaki İlhan Cambazgil'in gerçekleştirdiği soygun anı, güvenlik kamerası görüntülerince saniye saniye kaydedildi.

Cambazgil'in ifadesinde yeni doğmuş bebeği için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.



Olay, dün akşam Tellidere Mahallesi Mücahitler Bulvarı'ndaki BİM markette meydana geldi. Saat 21.30 sıralarında markete giren İlhan Cambazgil, elindeki tabancayı kasiyer 27 yaşındaki Ferda Avcı'ya doğrultarak, kasadaki parayı vermesini istedi. Bu sırada, diğer kasada bulunan Uğur Zeydanlı'nın üzerine yürümesi üzerine tabancayı bu kez ona doğrultan Cambazgil, tehditle parayı istedi. Kasiyerin uzattığı bin 410 TL'yi alan zanlı, marketten kaçarken, kasiyer ve market çalışanları bağırarak vatandaşlardan yardım istedi, 155'i arayarak polise de bilgi verdi, eşkali aktardı. Kadın kasiyerin bağırtıları üzerine yakında bulunan 19 yaşındaki Sedat Güven ile yaşıtı arkadaşı Mevlüt Ahmet Meclis, zanlı Cambazgil'i yakaladı, ancak, tabanca tehdidi üzerine bıraktı. Yaya kaçmaya çalışan zanlı, kısa sürede bölgeye gelen polislerce yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürürken, zanlının, ilk ifadesinde, " 12 yıl sonra bebeğim oldu. Eve götürecek ekmek param yoktu. Çocuğuma süt alabilmek için böyle bir şeyi yaptım" dedi. Yapılan araştırmada zanlının, daha önceden polis veya sabıka kaydı olmadığı anlaşıldı.


Haberin Devamı