Gazete Vatan Logo

Sancaktepe’de 1.000 TL Peşinle Doğru Yatırım

AC YAPI, İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe’de dikkat çeken projeler inşa etmeye devam ediyor.

AC YAPI, yapı sektöründeki deneyimi ve alanında uzman kadrosuyla, İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe’de dikkat çeken projeler inşa etmeye devam ediyor.

Ev sahibi olmak isteyen herkesle tanıştığı andan satışa, taşındığı andan yaşamaya kadar uzanan süreçte doğru cevaplar vermeyi taahhüt eden AC YAPI’nın Sancaktepe’deki yeni projesi Dore Life. Dore Life, güvenebileceği bir yatırım yapmak isteyen herkese uygun ödeme koşullarının yanı sıra, 1+1 dairelerde 1.000 TL peşin ve 1.000 TL taksit imkanı sunuyor.

Kasım 2013’te teslim edilmesi hedeflenen Dore Life’ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle 7 blokta 332 konut bulunuyor. %18’lik KDV yasasından etkilenmeyen Dore Life projesinin 1+1 dairelerde 1.000 TL olan peşin ödeme ve taksit tutarları, 2+1’lerde 2.000 TL, 3+1’lerde 3.000 TL, 4+1’lerde ise 4.000 TL’ye sahiplerini bekliyor. Ev sahibi olmak isteyen herkese ideal bir yaşam ve değerli bir yatırım sunan Dore Life, sosyal olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Açık ve kapalı alanları ile Dore Club, sakinlerine yüzme havuzundan basketbol sahalarına, mini kütüphaneden sinema salonuna kadar birçok imkan sağlıyor.

Dore Life’tan Dünyada Bir İlk: Facebook’tan Konut Satışı

AC YAPI, sosyal medya üzerinden de daire satışıyla dünyada bir ilke imza atıyor. Dore Life, insan odaklı sosyal yaşam anlayışını satış stratejisine de yansıtarak ev sahibi olmak isteyenlere Facebook’tan “Merhaba” diyor. AC YAPI, kampanya kapsamında Dore Life için sağladığı uygun ödeme koşullarına ek olarak Facebook sayfasını beğenen herkese, 5.000 TL’lik konut indiriminden de yararlanma fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı