Gazete Vatan Logo

Sanatı sokağa taşıyan etkinlik

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları 06-09 Mayıs tarihleri arasında Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda düzenlediği Sanat Haftası etkinliği ile öğrencileri sokakta sanat ile buluşturuyor.

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları’nın düzenlediği Sanat Haftası 06-07-08-09 Mayıs tarihlerinde 09:30-14:30 saatleri arasında Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda 5 farklı atölye çalışması ile öğrencilere kendi sanatlarını yaratmasını sağlıyor.

Ataşehir ilçesine bağlı Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul toplamda 1.500 öğrencinin katıldığı etkinliğe dışarıdan ücretsiz olarak da katılım yapılabiliyor.
Pisagor Heykel Atölyesi, Lekenin Rengi, Neşeli Fotoğraflar, Müziğin Rengi Ebru Atölyesi gibi 5 farklı atölyenin bulunduğu Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda öğrenciler eğitmenler eşliğinde çalışmalarını yaparken, İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Güzel Sanalar Lisesi öğrencilerinin canlı müzik dinletisi ile eğlenceli vakit geçiriyorlar.

İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca yapmış olduğu heykel, resim, kara kalem gibi çalışmaların yer alacağı sergi ise 09 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 14:30 da Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda açılacaktır.
Tüm sanatseverleri etkinliğimize ve sergimize bekliyoruz.

Haberin Devamı