Gazete Vatan Logo

Sanatçıların gözüyle rengarenk İstanbul

42 Maslak Art!SPACE Gallery, dört ayrı sanatçının ‹stanbul’dan etkilenerek yaptığı çalışmaları, “‹stanbul’dan ‹zler” sergisinde bir araya getiriyor.

Sanatçıların gözüyle rengarenk İstanbul

Gama Art Gallery, Fransız sanatçılar Dominique Barreau ve Eric Peyret’in İstanbul’u yaşayarak şehrin üzerlerinde bıraktığı hissiyatlı izlenimlerinin yer aldığı resim çalışmalarını 15 Ağustos’a kadar 42 Maslak Art!SPACE Gallery’de sergiliyor. Sergide ayrıca Türk sanatçı Esra Meral Demircan’ın İstanbul’a dair eserleriyle, kent masalları anlatan eserleri ile bilinen Murat İrtem’in çalışmaları da yer alıyor. Hafta içi 09:00-19:00, hafta sonları ise; 10:00-18:00 arasında görülebilir.

Bu serginin her karesinde sağlık var

Anadolu Sağlık Merkezi’nde yer alan “Her Karede Sağlık” isimli fotoğraf sergisi basın mensuplarının sağlık konulu fotoğraflarından oluşuyor. Hasta ve yakınlarına umut olacak fotoğraflar ile mesajların yer aldığı sergi, 10’dan fazla basın mensubunun, her biri farklı bir öyküyü anlatan 20 farklı fotoğrafından oluşuyor. Çalışmalar bir ay boyunca ziyaret görülebilir.

Yalıkavak Karski’de yaz konserleri başlıyor

Bodrum’un değişmeyen lezzet adresi Karski Et Lokantası ziyaretçilerine keyif dolu yaz akşamları yaşatıyor. Türkiye’de flamenko denilince ilk akla gelen isimlerden olan “Malabadi” grubu her çarşamba ve cumartesi, Karski Et Lokantası’nda sahne alacak. Malabadi isimli albümleri ile adlarını duyuran grup canlı performanslarında Türkçe-İspanyolca cover parçalara ve kendi bestelerine yer veriyor. Mekanda flamenko fırtınası yaşatacak isimler de çıkacak.

Haberin Devamı