Gazete Vatan Logo
Magazin Sanat dünyası yasta

Sanat dünyası yasta

Bir dev gitti bir devir bitti

Müslüm Gürses’in ölümü sanat dünyasını da derinden sarstı. İşte ünlü isimlerin Gürses’in ölümünün ardından söyledikleri;

- Orhan Gencebay: Çok eski bir arkadaşım ve dostumu kaybettim. Müslüm Gürses, müziğimize çok hizmet etmiş, çok seveni olan, kendisine has bir yorumcuydu.

- Ferdi Tayfur: Aynı dönemin sanatçısıyız. O da benim gibi garibanlıktan geldi. Çok yokluklar çekti. Yaptığı şarkılarla Türkiye’ye mal olmuş bir sanatçı. Yeri dolmayacak, hepimizin başı sağolsun.

- Ebru Gündeş: Bir dev gitti, bir devir bitti ama çocukluğumuz, gençliğimiz Müslüm Babamız sen de şarkıların da hiç unutulmayacak. Allah’tan kendisine rahmet diliyorum

- Emel Sayın: Aylardır iyileşmesini umutla bekliyorduk. Çok özel bir ses, çok özel bir insandı. Nur içinde yatsın.

- Gülben Ergen: Bu sabah sensiz uyandım... Sensiz olmaz Müslüm Gürses... Büyük yorum, kadife ses, büyük kayıp...

- Seda Sayan: Türkiye’nin en büyük yorumcularından, eşsiz insan Müslüm Gürses vefat etti. Allah tüm yakınlarına sabır versin.

- Mustafa Sandal: Kötü haber hepimizi derinden üzdü. Müslüm Gürses’e Allah’tan rahmet ailesine ve Türk halkına başsağlığı diliyorum.

- Özcan Deniz: Yerin asla dolmayacak. Bir devir kapandı seninle. Seni çok çok ama çok özleyeceğiz.. Nur içinde yat Müslüm Gürses.

- Belkıs Akkale: Müslüm babaya baba tabiri çok yakışıyordu. Onun babacan tavrı ve temiz kalbi vardı. Sanatçılar beden olarak aramızda olamayabilir ama o kadar güzel eserler bıraktı ki onlar yaşayacak.

- Gülden Karaböcek: Büyük bir sanatçıyı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Unutulmaz şarkılara imza attı. Şarkılarıyla o hep yaşayacak. Tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

- Erol Büyükburç: Allah’ın emri bu. Ziyarete gittiğimde Hakkın rahmetine yol almış dedim, hissettim. Allah rahmet eylesin.

Haberin Devamı