Gazete Vatan Logo

Samut'tan Ruslarla Dev Proje

SAMUT Yatırım A.Ş.'nin sessiz sedasız gerçekleştirdiği dev proje hayata geçiyor.

SAMUT Yatırım A.Ş.'nin sessiz sedasız gerçekleştirdiği dev bir proje de hayata geçmek üzere. Ünlü Rus modacı Aleksander Vasilyev'le birlikte, Liman bölgesinde 240 konuttan oluşan 6 blokluk dev site, 2014 yılında tamamlanacak.

Rus modacı Vasilyev'in, daha önce tamamladıkları projelerden etkilenerek kendisiyle iletişime geçtiğini anlatan Hüseyin Samut, "Bizimle iletişime geçtiler ve Rusya'ya davet ettiler. Bize güvendiler. Binaların yüzde 60'ı tamamlandı. 2014 yılında teslim edilecek. Dairelerin iç dekorasyonu ve tasarımı Vasilyev imzası taşıyor. Vasilyev'in Rusya'da çok popüler bir isim olması nedeniyle şimdiden konutların yüzde 40'ı satıldı" diye konuştu.

ADI OSCAR OLACAK
Sitenin isminin Oscar olduğunu belirten Samut, hem ismin hikayesini hem de Aleksander Vasilyev'in sansasyonel projesini anlattı: "Sitedeki 6 bloğun her birine, Rusya'nın ünlü oyuncularının yada Oscar ödüllü ABD'li oyunculardan birinin adını vereceğiz. Ve o bloktan bir daireyi de bu ünlü isme hediye edeceğiz. O ünlü isimlerin de katıldığı özel bir davetle sitenin kapılarını açacağız."

Haberin Devamı