Gazete Vatan Logo

Samsung'tan, Iphone 8'e büyük rakip!

Geçtiğimiz aylarda katlanabilir ekran patenti aldığı ortaya çıkan Samsung'un bu modeli iPhone 8 ile hemen hemen aynı zamanda tanıtarak iPhone 8'i gölgede bırakmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Samsung'tan, Iphone 8'e büyük rakip!

Yıllardır konsept tasarımları ortalarda dolaşan ancak sadece bir hayalden ibaret olacağı yönünde yorumlar yapılan katlanabilir akıllı telefonlar kısa süre içinde gerçek olabilir.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung katlanabilir telefon modelleri için geri sayıma geçti.
Geçtiğimiz aylarda katlanabilir ekran patenti aldığı ortaya çıkan Samsung'un katlanır ekranları akıllı telefonlarında kullanmaya hazırlanıyor.
Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, Samsung'un Project Valley adını verdiği katlanır akıllı telefon projesi tüm akıllı telefon dünyasında devrim niteliğinde bir gelişmeye neden olacak gibi görünüyor.
Ancak model ile ilgili en dikkat çeken iddia, Samsung'un telefonu tanıtacağı tarih.
Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddiaya göre, Samsung'un bu modeli iPhone 8 ile hemen hemen aynı zamanda tanıtarak iPhone 8'i gölgede bırakmaya hazırlanıyor.
KATLANIR TELEFONLAR NE İŞİMİZE YARAYACAK?
Güney Kore medyasında yer alan söylentiye göre katlanır akıllı telefonlar normalde 5-inç boyutunda olacak.
Daha büyük ekrana ihtiyaç duyan kişiler telefonun katlanabilmesi sayesinde 7-inç boyutunda bir tablete dönüştürebilecek.
Böylelikle cebinizdeki telefon aynı zamanda bir tablet halini alacak.
Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, Project Valley adını verdiği katlanır akıllı telefon projesini kendi işlemcileri yerine Qualcomm'un Snapdragon 620 ve 820 işlemcileriyle test ediyor.
Ayrıca katlanır ilk akıllı telefonun 3GB RAM ile geleceği de söylentiler arasında.

Haberin Devamı

Ancak model ile ilgili en dikkat çeken iddia, Samsung'un telefonu tanıtacağı tarih.

Haberin Devamı