Gazete Vatan Logo

Samsung iki yeni bellek kartı duyurdu: EVO Plus ve PRO Plus

Samsung'un yeni nesil hafıza kartları verileri daha hızlı işliyor.

Samsung iki yeni bellek kartı duyurdu: EVO Plus ve PRO Plus

Samsung geniş bir portföye sahip olduğu bellek kart segmentine iki yeni ürün ekledi. 4K video kaydı işleme yeteneğine sahip olan PRO Plus ve EVO Plus bellek kartlar üst düzey akıllı telefonlar, tablet ve kameraların yanı sıra kompakt fotoğraf makineleri, orta düzey mobil cihazlar ve video kameralar için tasarlandı.

PRO Plus daha yetenekli özellikler barındırıyor. Bellek kartı, UHS-I Speed Class 3 (U3) ve Speed Class 10 performans seviyeleri sayesinde 95MB/s yazma, 90 MB/s okuma hızlarına erişebiliyor. 32 ve 64GB sürümler şeklinde ve siyah-beyaz renk düzeninde satışa çıkacak PRO Plus’ın 64GB’lik sürümü 110 dakika 4K Ultra HD video ya da 490 dakika Full HD video çekimi gerçekleştirilebiliyor.

UHS-I Speed Class 1 (U1) ve Speed Class 10 performans seviyeleri sayesinde 80MB/s yazma, 20MB/s okuma hızına sahip olan EVO Plus bellek kartının ise 32/64/128GB sürümleri bulunuyor. Kırmızı-beyaz renk düzenine sahip EVO Plus, akıllı telefon, tablet, kompakt kamera ve video kameraların giderek artan bellek ihtiyaçlarını gidermek için tasarlandı.

Haberin Devamı

EVO Plus bellek kartın 128GB’lik sürümü 10.940 fotoğraf, 30.670 şarkı ya da 980 dakika Full HD videı kaydı depolayabiliyor.

Samsung yeni nesil bellek kartlarını bu ay içerisinde satışa çıkaracak. Bellek kartların fiyat bilgisi ise açıklanmadı.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Samsung iki yeni bellek kartı duyurdu: EVO Plus ve PRO Plus

Dev karşılaştırma: LG G4, Galaxy S6 ve iPhone 6'nın kameraları yarıştı