Gazete Vatan Logo

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'da yeni emojiler!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ amiral gemisi akıllı telefonlarını sonunda resmen duyurdu. Teknik özellikleriyle göz dolduran bu cihazlar aynı zamanda yüzlerce yeni emojiyle birlikte geliyor.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'da yeni emojiler!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+’a dair detaylara baktığımızda çerçevesiz ekranlarıyla yüksek performans sunan donanımları dikkat çekiyor. Bunun yanında 5,8 inç ve 6,2 inç ekran boyutu seçenekleri, sanal asistan Bixby ve görünmez ana ekran tuşu gibi başlıklar da öne çıkıyor. Tüm bu özellikleri göz önünde bulundurunca Android 7.0 işletim sistemli cihazlarda yer alan yeni emojiler pek göze çarpmıyor. Fakat bu iki cihaz 646 yeni emoji ile birlikte geliyor.

Şimdiye kadar birçok farklı firma kendi emoji tasarımlarını kullanıma sundu. Geçtiğimiz sene benzer bir hamleyi Google da gerçekleştirmişti. Şimdi sıra geç de olsa Samsung’a geldi. Geç de olsa diyoruz çünkü Samsung bu alanda hamle yapma konusunda oldukça geç kaldı. Bir süredir emoji konusunda beklenen hamle Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte yapıldı. Bu iki amiral gemisi telefonun da Emoji 4.0 güncellemesini barındırdığı, bu sayede 646 yeni emojinin kullanıma sunulacağı açıklandı.
Samsung bu hamle ile duygularını kelimelerden çok emojilerle ifade etmeyi sevenlere hitap ediyor.
Kaynak: Log

Haberin Devamı