Gazete Vatan Logo

Samsung, Android 7 güncellemesini durdurdu!

Samsung Galaxy s7 ve s7 edge modelleri için beklenen Android 7.0 güncellemesi durduruldu. Bazı ülkelerde dağıtılmaya başlanan Android 7.0 sürümü askıya alındı.

Samsung, Android 7 güncellemesini durdurdu!

Geçtiğimiz hafta içerisinde Samsung tarafından Galaxy S7 ve S7 edge akıllı telefonları için dağıtılmaya başlanan ve birkaç ülkedeki kullanıcılar için kullanıma sunulan Android 7.0 Nougat güncellemesi bugün itibari ile askıya alındı ve tekrar beta olarak görüntülendi.

Galaxy S7 Android Güncellemesi Neden Durduruldu?

Samsung tarafından resmi olarak kullanıcılara dağıtılmaya başlanan ve büyük heyecan uyandıran Android 7.0 güncellemesinin neden durdurulduğu hakkında araştırmalar devam ediyor. Samsung geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Türkiye’deki kullanıcılara da kısa bir süre sonra Galaxy S7 Android 7.0 güncellemesinin dağıtılacağını duyurmuştan aniden bir karar alıp güncellemeyi geri çekmesinin nedeni ise bazı hatalardan dolayı olduğu belirtiliyor.

G9350ZCU2ZQA4 numarası ile dağıtılmaya başlanan güncellemenin ani bir kararla tekrar beta olarak yayınlanması kullanıcıların sevincini kursağında bıraktı resmen. Şuan Samsung tarafından resmi olarak bir açıklama yapılmış değil. Çin’de yaşayan birçok Galaxy S7 kullanıcı akıllı telefonlarında güncelleme bildirimlerinde tekrar Android 7.0 Beta ifadesinin yer aldığını belirtti.

Haberin Devamı

Galaxy S7 Android Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak?

Peki Galaxy S7 Android Güncellemesi ne zaman çıkacak sorusunu soran çok sayıda kullanıcımıza şunu söyleyebiliriz, şuan var olan Galaxy S7 Android 7.0 Beta güncellemesinde yapılan değişiklikler performans iyileştirmeleri ve güç tasarruf moduna yeni eklenecek özellikler olarak bildirilmiş durumda. Bu düzenlemelerin kısa bir süre içerisinde tamamlanıp güncellemenin en geç Şubat ayı içerisinde dağıtılmaya başlanmasını bekleniyor.

Kaynak: Çokozel