Gazete Vatan Logo

Şampiyon gibi beslenenlerden 1 milyon euroluk bağış adımı

Beko, ana sponsoru olduğu FC Barcelona, FC Barcelona Vakfı ve UNICEF’le çocukluk çağı obezitesiyle mücadele için küresel bir ortaklığa imza atıyor.

Şampiyon gibi beslenenlerden 1 milyon euroluk bağış adımı

Beko, FC Barcelona ile birlikte sağlıklı beslenmeye teşvik etmek için dünya çapında yürüttüğü ‘Eat Like a Pro’ (Şampiyonlar Gibi Beslen) kampanyası kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla sosyal medya üzerinden bağış kampanyası düzenleyecek. Beko, Instagram veya Twitter’da #EatLikeAPro hashtag’i altındaki sağlıklı yeme alışkanlıklarını yönelik her paylaşım için UNICEF’e 1 Euro bağışlayacak. Kampanya ile 1 milyon euro toplanması hedefleniyor.

6 Mayıs’ta oynanacak dünyanın en çok izlenen derbilerinden El Clasico’da, futbolcular Eat Like A Pro kampanyası için hazırlanan özel formalarıyla sahaya çıkacak. Formaların sol omzunda Beko logosu yerine #EatLikeAPro yazacak. Oyuncular, dengeli beslenme ve fiziksel egzersiz ile sağlıklı bir yaşam sürmeleri için çocuklara örnek olacak.

Sağlıklı beslenme alışkanlıklarını sosyal medyada paylaşanlar, Barcelona’nın sınırlı sayıda üretilen, üzerinde El Clasico haftasına özel olarak #EatLikeAPro sloganının bulunduğu imzalı antrenman ve maç formalarından kazanma şansı yakalayacak.

Haberin Devamı