Gazete Vatan Logo

Şampiyon 10. bölüm fragmanı

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Şampiyon bu hafta yayınlanacak mı?

Şampiyon 10. bölüm fragmanı

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Şampiyon dizisinin yeni bölümü 24 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

Derviş Aladağlı Güneş’in isteğini kırmaz. Fırat’ın yapacağı maçı iptal eder. Başka güne erteler. Fırat bu durum karşısında şaşkındır.

Kerem babasının ölümünün asıl sorumlusunun Tansel olduğunu öğrenince deliye döner. Ondan hesap sormaya kararlıdır.

Suna Tansel’in evinde bulduğu abisiyle ilgili dosyaları araştırdığında işin ucunda Derviş Aladağlı’nın olduğunu öğrenir. Bu konuda Fırat’tan yardım ister.

Diğer yandan Yaman’ın salonunun mührü açılır. Faaliyetine devam etmeye başlar. Ancak Yaman hiç hesapta olmayan başka bir sıkıntı ile karşı karşıya gelir.

Zafer’in Selvi’yi istemeye gitmek yerine Fırat’ın maçına gitmesi ikilinin ilişkisinin bitmesine sebep olur. Fırat ikisinin arasını düzeltmeye kararlıdır. Fırat’ın da onu köşede istememesi Zafer’in duygularını allak bullak etmiştir.

Yaman Derviş’in neden bu kadar Fırat ve Güneş ile ilgilendiği konusunda şüpheleri vardır. Araştırmaları sonunda hiç ummadığı bir bilgi ile karşılaşır.

Haberin Devamı

Ertelen maçın günü gelir. Derviş yine Fırat’tan 3.raundda nakavt olmasını ister. Fakat Fırat’ın da bir şartı vardır.

ŞAMPİYON 10. BÖLÜM FRAGMANI