Gazete Vatan Logo
Futbol 'Şimdi onlar düşünsün'

'Şimdi onlar düşünsün'

G.Saray’ın hocası Mancini, oyuncularına farklı Akhisar galibiyetiyle rakiplere gözdağı verdiklerini söyledi:

'Şimdi onlar düşünsün'

G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 6-1’lik Akhisar Belediyespor galibiyeti sonrası futbolcularını tebrik etti... Oyuncularıyla bir konuşma yapan İtalyan çalıştırıcı “Siz bu maçta sadece 3 puan kazanmadınız... Karşılaşma boyunca etkili, istekli ve üstün oyununuzla hem ligdeki hem de Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinize gözdağı verdiniz...

Ligde rakiplerden önce oynama durumunu ortaya koyduğunuz futbol ve aldığınız skorla avantaja çevirmeyi başardınız... Galibiyetle farkı azaltırken sergilediğiniz oyunla F.Bahçe ve Chelsea’yi tedirgin ettiniz... Size daha önce de söylediğim gibi bu şekilde oynamaya devam edip maçları kazanmayı başarırsanız zaten şampiyon oluruz” dedi.

İTALYA’YA GİTTİ

Mancini ardından ekledi ve “Şimdi iki gün izni hak ettiniz” dedi. Bu söz oyuncuları sevindirirken, tecrübeli hoca gelecek hafta oynanacak Karabük maçının ardından İngiltere’ye Chelsea rövanşı için gideceklerini hatırlatarak “Gidin iyice kafanızı boşaltın... Çünkü bir süre izin yapamayacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan deneyimli hoca da ülkesi İtalya’ya gitti ve dün Sampdoria’nın Livorno’yu 4-2 yendiği maçı izledi. Sampdoria’nın genç forveti Monolo Gabbiadini’yi izlediği tahmin edilen Mancini, İstanbul’a döner dönmez, Chelsea’nin önceki gün Tottenham‘ı 4-0 yendiği maçın kasedi ve bu karşılaşmaya gönderdiği gözlemcisinden alacağı rapor doğrultusunda taktik belirlemek için çalışmalara başlayacak.

Haberin Devamı