Gazete Vatan Logo
Galatasaray Poldi sahada Wesley belirsiz

Poldi sahada Wesley belirsiz

Galatasaray, bu akşam sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Poldi sahada Wesley belirsiz

İKİNCİ kez baba olan Wesley Sneijder’in bugün sahaya çıkmaması durumuna göre teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da B planı hazırladı. Orta sahada, Selçuk İnan ile Jose Radriguez’i kullanmayı planlayan Hamzaoğlu, Sneijder’in oynamaması halinde ise forvet arkasında Bilal Kısa’ya görev vererek forvette de Umut’a şans vereceği öğrenildi.

AYRICA milli takımdan sakat dönen ancak tedavisi iyi geçen Lukas Podolski’nin de bugün sahaya çıkma ihtimali doğdu. Deneyimli oyuncu, teknik heyete oynayabilecek durumda olduğunu iletip ısrarcı olurken son karar Hamza Hamzaoğlu’nun olacak.

‘Kaldığımız yerden devam edelim’

SÜPER Lig’in son 3 haftasını galibiyetle kapatan ve üst sıralara çıkan sarı-kırmızılılar G.Birliği maçı ile birlikte serisini sürdürmek istiyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da oyuncuları ile dün yapılan antrenmanın ardından kısa bir konuşma yaparak lige iyi başlangıç için moral aşıladı.
ÜST üste gelen galibiyetlerle birlikte kötü günlerin geride kaldığını belirten Hamzaoğlu şu sözlerle de takımına hırs aşıladı: “Milli maçlar hepimiz için geride kaldı. İyisi ile kötüsü ile hepimiz yola devam etmek zorundayız. Artık herkes kendini buraya vermeli.
LİGDE ve Avrupa’da çok önemli bir döneme giriyoruz. Kaldığımız yerden galibiyetlere devam etmeliyiz. Bunun için de konsantrasyon en önemli silahımız olacak. G.Birliği karşısında da kazanarak Benfica maçına daha rahat bir şekilde çıkmalıyız.”

Haberin Devamı

Hoşgeldin Xess Xava Sneijder

G.SARAY’IN yıldızı Wesley Sneijder, ikinci kez baba oldu. Wesley’in eşi Yolanthe Cabau, önceki gece bir erkek çocuk dünyaya getirirken Xess Xava Sneijder adı verilen bebeğin 3.5 kilogram ve 52 cm boyunda olduğu açıklandı. Hollandalı oyuncu için resmi siteden de bir tebrik mesajı yayımlanırken Sneijder’in G.Birliği maçında sahaya çıkıp çıkmayacağı bugün netleşecek.