Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Pegasus, Kemer'de golfü uçurdu

Pegasus, Kemer'de golfü uçurdu

Türkiye'de golfün kalbi olan Kemer Golf Resort dün yine önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.

Pegasus, Kemer'de golfü uçurdu

Pegasus Hava Yolları tarafından 2009'dan beri düzenlenen Pegasus Golf Challenge'ın 6.'sı bu hafta sonu gerçekleşirken dünkü finalle birlikte büyük heyecan sona erdi.

ÜNLÜLER?GEÇİDİ

İKİ gün boyunca keyifli anlara sahne olan turnuvaya Erhan Kamışlı, Emine Kamışlı, Yıldırım Demirören, Çağla Metin, Ece Kurdoğlu, Dilek Türker, Didem Aras, Selahattin Özdoğan, Selim Gülmen, Erdem Kıramer ve Kerem Metin gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katılırken toplam 216 kişinin mücadele ettiği organizasyonun ardından düzenlenen törende A, B ve C kategorilerinde ilk üçe giren oyuncular ile ‘gross’, ‘en uzun’ ve ‘bayrağa en yakın vuruşu gerçekleştiren’ kadın ve erkek oyunculara kupaları verildi.

Atların balesinde şampiyon Yavaş

KEMER Golf Resort'ün Atlı Spor Kulübü'nde ise Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen At Terbiyesi İstanbul Bölge Şampiyonası heyecanı vardı. Atların balesi olarak tanımlanan dresaj (At Terbiyesi) müsabakasında biniciler en yüksek puanı almak için yarışırken Ustalar kategorisinde zafer Sipahi Ocağı Binicilik Kulübü'nden Primeval Shakira isimli atıyla Ferhat Yavaş'ın oldu.
DİĞER kategorilerde ise alınan sonuçlar şöyle: Gençler: 1. Lina Uzunhasan (Sipahi Ocağı, Sjonnie), Yıldızlar: 1. ve 2. Yağmur Öztürk (G.Saray), P2: Debi Haviyo (G.Saray).

Haberin Devamı