Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

İngiltere- Fransa: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından İngiltere-Fransa mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmayı Fransa’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi

İngiltere, Senegal karşısında ilk 15 dakika kendine gelmekte zorlandı. Daha sonra topu rakibe vermek yerine, hakimiyeti aldılar. İngiltere'nin bir önceki turnuvalara göre en büyük farkı, Jude Bellingham ve Phil Foden olabilir. Orta saha oyuncusu Declan Rice, defansla bağını bu ikilinin akışkan oyunu sayesinde güçlendirebiliyor ve hücumu düşünmek zorunda kalmıyor. Tabii bu noktada Maguire'nin sıra dışı bazı hatalarını görmezden gelerek söylüyorum. Giroud, tecrübeli bir santrafor ve bu hatalardan yararlanmaya çalışacaktır. Keza Mbappe'yi de zaten eklemeden geçmek olmaz. Ekstra bir efor sarf etmeleri gerekecek. Rabiot bir Pogba değilse de oldukça faydalı oynuyor. Bu noktada İngiltere, Dünya Kupası'na eleme turlarında veda ettiği son sekiz turnuvanın altısında Avrupa ülkelerine elendi. Fransa ise, Avrupa temsilcileriyle eşleştiği son 10 Dünya Kupası eleme turunun sekizinde yoluna devam etmeyi başardı. Fransa kazanır ve yoluna devam eder.

Haberin Devamı

Fas – Portekiz: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fas – Portekiz mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmada Portekiz’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Savunma ağırlıklı futboluyla başarılı bir performans sergileyen Fas, son 16 turunda eşleştiği güçlü rakip İspanya karşısında mücadeleyi penaltı atışlarıyla kazanarak büyük bir sürpriz yaşattı. Fakat bu zorlu karşılaşmada hücum yönü yüksek rakipleri önünde açıkçası işleri hiç de kolay olmayacak. Portekiz ise son 16 turunda eşleştiği İsviçre önünde tecrübeli hoca Fernando Santos Dünya yıldızı Ronaldo’yu yedek bırakarak başlamasına rağmen mücadeleyi 6-1 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı. Takım olarak hücum futbolunu seven Portekiz’in bu karşılaşmada oyun üstünlüğünü eline alarak mücadeleyi kazanmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Göztepe- Manisa Futbol Kulübü: Maç Sonucu 1

İddaa programında yer alan günün öne çıkan maçlarından Göztepe- Manisa Futbol Kulübü mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada Göztepe’nin 3 puana ulaşacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Göztepe'nin oranının yüksek olmasında bence hala yaşanan tribün olaylarının etkisi var. Ayrıca bu maç seyircisiz. Bunun da bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Öncelikle o olayların takımla bir ilgisi yok aksine futbolcuları kenetlemiş görünüyor. Maçın seyircisiz olması da çok büyük bir dezavantaj değil. Çoğu zaman bu cezayı alan takımların saha avantajını yitirmediklerinden ve esas misafir ekiplerin bu ortamdan olumsuz etkilenmesi nedeniyle ev sahibi ekiplerin kazanma yüzdesinin çok yüksek olduğunu görüyoruz. En son Altay'da benzer durumda sezonun en iyi futbolunu oynayarak kazandı. Göztepe'nin de beklenenden çok daha rahat kazanması muhtemel.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları