Gazete Vatan Logo
Futbol "Galatasaray çatıyı kapatmazsa..."

"Galatasaray çatıyı kapatmazsa..."

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türk Telekom Arena'nın çatı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Galatasaray çatıyı kapatmazsa..."

Suat Kılıç, "Türk Telekom Arena Stadı üstü kapatılacak şekilde inşa edildi. Galatasaray yönetimi çatıyı yapmak konusunda isteksiz duruyor. Çatıyı yapma konusunda zorlayabiliriz ama bunu istemiyoruz. Galatasaray'ın Juventus karşısında Galatasaray yönetimi çatı kapatılmasın böyle kalsın derse bunu da anlarız ama çatının maliyetini devlete tazminat olarak devlete ödemesi gerekiyor." dedi.

Yüce Atatürk ve Mandela açıklaması!

"Fethiye'nin ilçe oluşunun yıl dönümü. Atatrük'e minnetlerini surmak için 'Yüce Atatürk' t-shirtleriyle çıktılar. Ama bunu yaparken TFF'den izin alsalar daha iyi olurdu. TFF'den izinsiz yapıldı ama söz konusu olan Atatürk... Sahaya çıkanlar birileri Atatürk'ü sevmiyor konumunda bırakabilirlerdi. PFDK bence doğru olan kararı verdiler. Diğer yandan Drogba ve Eboue'nin 'Thank you Mandela' T-shirtleriyle çıktılar. Atatürk bizim için ne kadar önemliyse bütün Afrikalılar için de aynı Mandela'ya özel bir saygı duyuyorlar."

Sedat Doğan ne demişti?

Hatırlanacağı gibi Galatasaray'ın yöneticisi Sedat Doğan, Galatasaray'ın maçlarını oynadığı Türk Telekom Arena'ya çatı inşaatı yapılması konusuyla ilgili flaş açıklamalar yaptı. Doğan, yaptığı açıklamada stadın üstünün kapatılmasının teknik olarak mümkün olmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Birçok raporda mevcut inşaat yapısıyla stada çatı yapılamayacağını daha önce de belirttik. Stadın yapımı öncesinde birçok kez ihaleye çıkıldığını herkes biliyor. Bu ihalelerin hiçbirinde stada bir çatı yapımının yer almadığını da herkes biliyor. Bu durumun Galatasaray Kulübü'nün sorumluluğunda olmadığını söylemekte de yarar var."

Haberin Devamı