Gazete Vatan Logo
Galatasaray Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek

Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Muslera Manchester United maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu, Manchester United maçı öncesinde kötü haberi verdi. Buruk yıldız futbolcu için iki üç hafta olmayacağını söyledi.

Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Muslera Manchester United maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Okan Buruk'un açıklamaları şöyle;

Gruptan çıkmak adına çok önemli bir maç. Manchester maçını kazandığımızda Avrupa'yı garantilemiş olacağız. Hedefimiz gruptan çıkmak. Manchester United ilk maça göre değişti, gelişti. Ligde son 6 maçın 5'ini kazandılar. Kadro olarak da daha iyi duruma geldiler. Biz de kendi oyunumuzu geliştirme anlamında son hafta iyi bir oyun oynadık.

AMACIMIZ HEM İYİ OYNAYIP HEM KAZANMAK

Çok iyi bir takımla oynayacağız. Bundan öncesi maçlar kazanamadık ama bu kez taraftarımızın önünde iyi oyunla kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız son 2 maçta iyi oynadık ama bunu skora yansıtamadık. Bu kez amacımız hem iyi oynayıp hem de kazanmak. Bu kadar iyi bir kadroya sahipseniz her zaman soru işaretleri olacak.

DAVİNSON SANCHEZ'iN OYNAMA İHTİMALİ YOK

Kim başlarsa, kim devam ederse elinden gelenin en iyisini yapacağını biliyorum. Bundan şüphemiz yok. Oyuncularımızın performansı yukarıya doğru gidiyor ve bu da beni sevindiriyor. Rekabet, Galatasaray'ı daha büyük başarılara taşıyacak. Manchester United'a bireysel olarak bir hazırlık yapmadık. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Davinson Sanchez'in iğneyle oynama durumu yok. 2-3 hafta içerisinde takıma dönmesini bekliyoruz. Abdülkerim Bardakcı'yı idmanda son kez göreceğiz ve durumuna karar vereceğiz.

Haberin Devamı

Muslera'nın açıklamaları şöyle;

Manchester United maçında ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi kulüpler arasındaki en güzel turnuva. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.. Sahanın içerisinde geçirdiğiniz zamanla deneyim kazanıyor ve gelişiyorsunuz. Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası gibi büyük takımlara karşı oynayarak karakter olarak da değişiyorsunuz.

PUSKAS ÖDÜLÜNE ADAY BİR GOL ATTI

Kariyerimden çok mutluyum. Alejandro Garnacho kesinlikle 'Puskas Ödülü'ne aday bir gol attı. Ancak beni daha çok heyecanlandıran şey, Manchester United ile taraftarımız önünde oynayacağımız maç. Sözleşme konusuna girmeyeceğim. Tek söyleyebileceğim şey, yarın bir maçımız var ve ona odaklandım

Haberin Devamı