Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da 2 maç oynamıştı! Hollanda kulübüne gidiyor

Galatasaray'da 2 maç oynamıştı! Hollanda kulübüne gidiyor

Aalborg'dan transfer edilmesine rağmen sakatlık sorunlarıyla uğraşan Mathias Ross için Nec Nijmegen görüşmelere başladı.

Galatasaray'da 2 maç oynamıştı! Hollanda kulübüne gidiyor

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılacak isimler de merak ediliyor.

ICARDI İÇİN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Wanda Nara'nın paylaşımında Mauro Icardi'nin üzerinde Galatasaray tişörtü olması dikkat çekti.

Öte yandan masada yer alan bir diğer objede de Galatasaray logosunun yer aldığı gözlemlendi. Bu paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

HAREKETE GEÇTİLER

Voetbal International'de yer alan habere göre; Hollanda ekibi NEC Nijmegen, Galatasaray'dan Mathias Ross'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

KİRALAMAK İSTİYOR

Habere göre Hollanda ekibi, Danimarkalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla transfer etmek istiyor.

Sarı kırmızılı takım ile transfer için görüşmelerin sürdüğü ve kısa süre içinde sıcak gelişmelerin yaşanacağı ifade edildi.

MATHIAS ROSS KİMDİR?

Galatasaray'a Aalborg'tan transfer olan Ross, yaşadığı diz sakatlığı sonrası uzun süre forma şansı bulamamıştı. 22 yaşındaki stoper, Galatasaray ile 2 maça çıktı ve 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Haberin Devamı

YUNUS AKGÜN'E 5 KULÜPTEN KANCA

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile görüştüğü öne sürülen Yunus Akgün için yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, toplamda 5 kulüple temas halinde olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı forma altında istediği süreleri alamayan genç oyuncunun artık takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Geride kalan sezonda 28 maça çıkan sağ kanat hücumcusu 1 gol atarken, 4 kez de asist yaptı. Yunus'un sarı kırmızılı kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasarayda 2 maç oynamıştı Hollanda kulübüne gidiyor