Gazete Vatan Logo
Başakşehir Başakşehir'in Avrupa'da bileği bükülemiyor

Başakşehir'in Avrupa'da bileği bükülemiyor

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci maçında Fiorentina'yı 3-0 mağlup etti. Avrupa'daki namağlup unvanını koruyan turuncu-lacivertliler, grupta 2'de 2 ile liderliğini sürdürdü.

Başakşehir'in Avrupa'da bileği bükülemiyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu ikinci maçında Medipol Başakşehir ile İtalya temsilcisi Fiorentina karşı karşıya geldi.

Grubun ilk maçında İskoç temsilcisi Hears'ı 4-0 gibi farklı bir skorla devirerek rakiplerine iddialı bir mesaj gönderen Turuncu Lacivertliler, İtalyan devini devirerek 2'de 2 yaptı.

İspanyol hakem Guillermo Cuadra Fernandez'in yönettiği karşılaşmada güçlü rakibini Serdar Gürler'in 57. ve 71. dakikada ve 90. dakikada Bertrand Traore'nin attığı gollerle 3-0 mağlup eden Emre Belözoğlu'nun ekibi, 6 puana ulaştı, gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakaladı.

Mor Beyazlılar, grubun en zayıf temsilcisi Rigas Skola ile sürpriz bir şekilde 1-1 berabere kalmıştı. Çizme ekibi, temsilcimiz karşısında aldığı mağlubiyetle 1 puanda kaldı, haftayı son sırada kapattı.

A Grubu'nda oynanan diğer maçta Hearts, Rigas Skola'yı deplasmanda 1-0'la geçti ve 3 puanla 2. sıraya yerleşti. Skola ise 1 puan ve averajla 3. sırada kendisine yer buldu.