Gazete Vatan Logo
Başakşehir Avrupa Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu!

Avrupa Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kura heyecanı yaşandı. Gruplarını lider tamamlayan Sivasspor ve Başakşehir'in rakipleri, bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu.

Avrupa Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Son 16 Play-Off Turu, 16 ve 23 Mart'ta oynanan maçlarla tamamlandı. Sivasspor ile Başakşehir, gruplarını lider tamamladığı için doğrudan son 16'ya yükselirken gözler kura çekimine çevrilmişti. 

BAŞAKŞEHİR, FİORENTİNA'YI SOLLADI

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 6. ve son maçında sahasında Hearts'ı 3-1 mağlup eden Medipol Başakşehir, grubu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna yükseldi. Bu kulvardaki maçlarında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle 13 puan toplayan Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, aynı puana sahip Fiorentina'ya ikili averajda üstünlük sağlayıp, grubu lider tamamladı. Turuncu Lacivertliler, Play-Off oynamadan doğrudan son 16 turuna yükselme hakkı elde etti.

SİVASSPOR TEK YENİGİYLE LİDER

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Malmö'ye 3-1 ve 2-0 kaybeden Sivasspor, yoluna Konferans Ligi'nde devam etti. G Grubu'nu 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle tamamlayan Rıza Çalımbay'lı Sivasspor, 11 puanla lider çıkarak doğrudan son 16 turuna yükseldi.

Haberin Devamı

İŞTE BAŞAKŞEHİR VE SİVASSPOR'UN RAKİPLERİ

AEK Larnaca - West Ham United

Fiorentina - Sivasspor

Lazio - AZ Alkmaar

Lech Poznan - Djurgarden

Basel - Bratislava

Sheriff - Nice

Anderlecht - Villarreal

Gent - Başakşehir

Avrupa Konferans Liginde Başakşehir ve Sivassporun rakipleri belli oldu