Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına'ya Usta eli değdi

Fırtına'ya Usta eli değdi

Trabzonspor evinde Eskişehirspor'u 3 golle geçerek rahat bir galibiyete ulaştı.

Fırtına'ya Usta eli değdi

Hacıosmanoğlu dönemi bitip Muharrem Usta döneminin başladığı mücadelede perdeyi 17’de Cardozo açtı. 56’da M.Ekici penaltıdan ağları buldu. 85’te Pinto, Eskişehir’i umutlandırdı ama son sözü 18 yaşındaki Muhammet 90’da söyledi

BU sezon belki de tarihinin en kötü dönemlerinden birini, hem saha içinde hem de saha dışında, yaşayan Trabzon pazar akşamı yeni bir sayfa açtı. Yapılan seçimle İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün başkanlık görevini Muharrem Usta’ya devrederken bu kan değişikliği dün akşam sahaya da yansıdı.
GERİDE kalan 13 haftalık periyotta tam 6 kez sahadan yenik ayrılan Trabzon son olarak da F.Bahçe’ye karşı çaresiz kalmıştı. Peş peşe alınan kötü sonuçlarla, tabiri caizse, dibe vurdu diyebileceğimiz Fırtına dün akşam yeniden esmeye başlayacağını Eskişehir karşısında gösterdi.
BOFFIN BOŞA ÇIKTI
BORDO-mavililerin cezası nedeniyle tribünlerde sadece 76 Eskişehir taraftarının izleyebildiği haftanın kapanış maçında gol erken geldi. Es-Es kaptanı Sezgin’in acemice bir hatayla M’Bia’ya teslim ettiği topu Kamerunlu orta saha, Cardozo’ya bıraktı, Paraguaylı da golü attı.
56’DA yine Cardozo vurdu, hata yapmaya doymayan Eskişehir savunmasında bu kez Emre Güngör topa eliyle dokundu. Penaltıda Mehmet Ekici ağları buldu. 85’te Pinto attığı golle Es-Es’e umut verirken 90’da “Tüm defans hata yapar da ben yapmaz mıyım” diyen kaleci Boffin ceza sahası dışında boşa çıktı, 18 yaşındaki Muhammet Beşir de ilk resmi maçında ilk golünü attı.

Haberin Devamı