Gazete Vatan Logo
Futbol Efsane kadro dağıldı!

Efsane kadro dağıldı!

Efsane kadro dağıldı!

Galatasaray, transfer listesinde yer alan Yiğit Gökoğlan'ı 4.5 yıllığına renklerine bağladı. Genç futbolcunun transferinin ardından Manisa ekibinin efsane kadrosu da tamamen dağılmış oldu.

2007-2008 sezonunda Tarzanlar'ın başarısı için ter döken futbolculardan 10'u, ligin ilk yarısında 'dört büyükler'de forma giyiyordu. Yiğit'le birlikte bu sayı 11'e yükseldi.

Selçuk İnan, Hakan Balta, Ufuk Ceylan ve Yiğit Gökoğlan'ı kadrosunda barındıran Galatasaray, bu anlamda zirvede. Ersan Adem Gülüm ve Filip Holosko'yu renklerine bağlayan Beşiktaş ile Burak Yılmaz ve Ferhat Öztorun'la mukavele yapan Trabzonspor, 2'şer oyuncuyla Cimbom'u takip ediyor.

Fenerbahçe'de ise efsane Manisaspor takımından Sezer Öztürk bulunuyor. Ayrıca Galatasaray alt yapısında yetişen Aydın Yılmaz ve Anıl Karaer de siyah-beyazlı takımda yer almıyor.

3 HOCA, 19 YENİLGİ

2007-2008 sezonuna Giray Bulak yönetiminde başlayan, Yılmaz Vural'la yola devam edip, sezonu Levent Eriş'le bitiren Manisa temsilcisi, ligi 29 puanla 16. sırada tamamlamıştı.

34 maçta 19 mağlubiyet alırken, 7 kez sahadan galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, küme düşmekten kurtulamamıştı.

NE KADAR KAZANDI?

Manisaspor Kulübü'nün, söz konusu futbolculardan sadece 12 milyon 250 bin euro bonservis bedeli kazanması ise dikkati çekti.

Ufuk Ceylan: 1 milyon euro
Yiğit Gökoğlan: 2.5 milyon euro
Filip Holosko: 5 milyon euro
Selçuk İnan: 2 milyon euro
Burak Yılmaz: 1 milyon euro
Hakan Balta: 750 bin euro

Haberin Devamı