Gazete Vatan Logo
Futbol 'Dünyam tersine döndü'

'Dünyam tersine döndü'

Süper Lig'de forma giyen Yunan golcü, Dünya Kupası'nda kaçırdığı penaltının ardından ilk defa konuştu

'Dünyam tersine döndü'

Süper Lig'e attığı gollerle damga vuran Theofanis Gekas, Kosta Rika'ya karşı kaçırdığı penaltının ardından ne kadar üzgün olduğunu ifade eden bir açıklama yaptı.

Gol makinesi, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada "Günlerdir uyuyamıyorum. Günlerim psikoloğumla geçiyor. Gözlerimi ne zaman kapasam kaçırdığım penaltıyı görüyorum.Aklımdan çıkmıyor. Penaltıyı kaçırınca dünyam tersine döndü." dedi.

Psikolojisinin bozulduğunu belirten Gekas, "Kendimi berbat hissediyorum. Bu Dünya Kupası ülkemiz için ve özellikle benim için önemli bir deneyim oldu. Maç boyunca rakibe karşı üstündük. Maç penaltı atışlarına gitti, o da rus ruleti gibi zaten. İyi bir penaltı vuruşu kullandım. Hiçbir şeyi önemsemeden son attığım penaltı gibi kaleye vurdum." diye konuştu.

Takım arkadaşlarının kendisine büyük destek olduğunu da belirten Yunan golcü, "Takım arkadaşlarım geldi ve bana bir şeyler söylediler. Onlara teşekkür ediyorum, çünkü o an buna ihtiyacım vardı. Dünyam kaybolup gidiyordu. Topa vurmak için geldiğimde kararsızdım. Penaltıyı iyi kullandım, ama kaleci iyi kurtardı. Tüm dünyam ayaklarımın altından uçtu gitti." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yunanistan, Kosta Rika'ya penaltılarda elenerek turnuvaya veda etti ve çeyrek final şansını tepti. (goal.com)