Gazete Vatan Logo
Futbol Bu G.Saray, Trabzon’dan puan alır mı?

Bu G.Saray, Trabzon’dan puan alır mı?

Otoriteler, merakla beklenen maç için tahminde bulundu

Bu G.Saray, Trabzon’dan puan alır mı?

Hıncal Uluç: Bu ceza aslında ödül oldu

TRABZON’UN en büyük talihsizliği G.Saray’ın bu hafta seyircisiz oynama cezasına çarptırılmış olması. G.Saray bu seyircinin baskısı altında oynasaydı kazanma şansı olamazdı.

ÇÜNKÜ seyirci ile bu takım arasında bütün bağlar kopuk ve seyirci takımı ısınmak için sahaya çıktığı andan itibaren yuhalıyor. Şimdi seyircisiz, çok rahat hatta “Bakın biz siz olmayınca daha iyi oynuyoruz” demek istercesine oynayacaklar. Bu da Trabzon’un aleyhine olacak. Yani G.Saray’a verilen ceza aslında futbol takımına tam da bu hafta ödül gibi oldu.

Gökmen Özdemir: Belden aşağı çekilmemeli!

G.SARAY’IN Trabzon’dan puan alıp alamaması mutlaka ardından birçok tartışmanın da alevlenmesine sebep olacaktır. Buradaki soru “G.Saray, Trabzon’dan puan alır almaz” değil herkesin iki haftadır tartıştığı gibi “G.Saray Trabzon’a yatar mı, yatmaz mı?”dır.

İNSANLAR ellerini vicdanlarına koyup düşünsünler. G.Saray, yenebilir ama tersi olursa da kimse kalkıp “G.Saray Trabzon’a yattı” diyemez. Çünkü takımın hali ortada. Antalya’dan 3 yiyen G..Saray’ın yenilmesi değil yenmesi sürprizdir. Tartışmaları belden aşağıya çekmeye hiç gerek yok.

Hakan Ünsal: Sadece Trabzon’a yazık olur

G.SARAY kalite olarak çok aşağıda ama asıl önemlisi psikolojik olarak yıkılmış bir takım. Şu an dünyanın en iyi hocası gelse takımı toparlayamaz. Bunun için işleri çok zor. Eğer G.Saray, Trabzon’u yenerse sadece şampiyonluk mücadelesi veren Trabzon’a yazık olmuş olur.

Zaten G.Saray’ın da bordo-mavilileri mağlup etmesinin pek ihtimali yok. Mücadelenin seyircisiz oynanması Trabzon’un avantajına. Cezalı ve sakatları da düşünürsek sarı-kırmızılıların işi gerçekten çok zor. G.Saray’ın toparlanma ihtimali de sıfır.

Kanat Atkaya: Maça mutlaka asılacaklar

G.SARAY’IN bu sezonki hali ortada. Ama kendi sahasında Trabzon’u yenecek gücü var mı derseniz, form ve moral olarak iyi görünmese de bu kadro her zaman kazanabilir. Neticede bu G.Saray ve önceliği her zaman kazanmaktır. Diğer hesaplar kimi ilgilendirirse ilgilendirir. Futbolcular “F.Bahçe mi, Trabzon mu?”dan çok kendi geleceklerini düşünüyorlardır.

MAÇA ellerinden gelen en iyi şekilde asılacaklarını ümit ediyorum. Bu moralle zor gibi dursa da bu takımın G.Saray olduğunu unutmamak lazım.

Haberin Devamı