Terazi burcunda Ay Tutulması/ Burçlara Etkisi...

Bugün saat 15:05’de Tam Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu dönemler başlanmış olanın sonuçlarını görme, bilinmeyenin su yüzüne çıkması, bilinenin dile gelmesi, niyet edilenin icraata geçmesi gibi kadersel nitelikteki temaları tetikleniyor.

Terazi burcundaki Ay tutulması ilişkiler, ben-biz kavramları, evlilik ve ortaklıklar, adalet, denge ve uzlaşı içerikli konuları gündeme taşıyacak. Beklenenin dışında, değişim yaratan, hazırlıksız yakalanacağımız ve hızlıca uyum sağlamamız gereken olayları işaret ediyor. Sürpriz teklifler, başlangıç ve bitiş kararlarını bolca duyacağız tutulma sonrasındaki günlerde...

Her önemli ve stresli gökyüzü olayında olduğu gibi, agresyon, şiddet içerikli durumlardan uzak durmak, kaza v.b. risklerin bir miktar artmış olacağını bilmek önemli.

Genel olarak bu dönemde uzlaşıp esneklik gösterenler, sabırlı ve anlayışlı olanlar kazançlı çıkacak. Güç savaşlarının içinde olup, baskı, ego ve otorite ile zorla güzellikler yaratmaya kalkanlar, saldırgan ve inatçı yaklaşımlar sergileyenler, düşünmeden harekete geçip, kırıp dökenler için ise bu bir sınav olacak.

Haberin Devamı

Ülkemiz açısından bakacak olursak; bu yaşanacak Tam Ay Tutulması vatani konuları, bayrağı ve milli meseleleri, muhalefet ile alakalı konuları özellikle işaret ediyor.

ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI ÖNERİRİM

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Ay tutulması, evliliğiniz, ortaklık ve ilişkileriniz konusunu etkileyecek. Kendinize odaklanmaktan karşı görüş ve bakış açılarını görmekte zorlanıyorsanız, kafanızı çeviremeyeceğiniz bir olayla yüzleşmeniz gerekebilir. Çözümlere kapıları kapatmak iş hayatınızdaki gerginliklere sebep olabilir.

BOĞA ve Yükselen BOĞALAR

Ay tutulması, çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, rutin temponuz ve günlük alışkanlıklarınız ile ilgili konuları etkileyecek. İş birliği halinde yapıp yetiştirmeniz gereken işler, zorlu görevler, angaryalar stres artıracak. Aile desteği kıymetli olacak. Sağlık ve bununla ilgili adımlar da mercek altında.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

Ay tutulması, çocuklar ve çocuk sahibi olmak ile ilgili konuları tetikleyecek. Tutulma, sizin için keyif olan bir konunun gerginliğini taşımanıza da vesile olacak. Aşk hayatınızda da başlangıç ve bitiş kararlarına dikkat. Tutkunun ve hırsın yoğun tesiri altındasınız. Yakın çevre ya da kardeş desteği iyi gelebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Ay tutulması, en çok ev ve aile yaşamınızı, aile büyükleriniz ile ilgili konuları etkileyecek. İş ve ev arasındaki dengeleri korumalısınız. Eş tarafından gelen baskı, sizi bir takım kararlar almaya zorlayabilir. Ev değişikliği, gayrı menkul alım satımı gündeme gelebilir. Maddi açıdan ortaya çıkacak bir fırsat sizi rahatlatacak.

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

Tutulma, kardeşiniz, yakın çevreniz ile ilgili konuları gündeme taşıyacak. Yakınlarınızdan beklediğiniz bir desteği hiç tanımadığınız birinden görebilirsiniz. Sizden beklenen bir çözüm sebebiyle günlük hayatınızı ve temponuzu değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Sizdekini paylaşmanız bekleniyor.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Tutulma, bütçe ve ödemeler konularınızı tetikleyecek. Yeni finansal kaynaklar yaratma, bunun için arayışa girme söz konusu olabilir. Bu konularda başkalarını da işin içine katan riskli hamleler yapmamaya gayret edin. Maddi bağlar sorun yaratabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ ve Yükselen TERAZİLER

Ay tutulması burcunuzda gerçekleşecek. Uyum gösterdiğiniz konular ve bu uğurda feda ettikleriniz dikkat çekecek. Sen-ben dengesi, dengesizliği en çok sizi etkileyecek. Ne istiyorum ve ne elde ettim gibi sorulara cevap arayacaksınız. Bireysel istek ve ihtiyaçları gözden geçirip tespitlerin arkasından yürüme, adım atma zamanı.

AKREP ve Yükselen AKREPLER

Ay tutulması, yoğun bir tempo ile birlikte gelen bazı aksaklıklara ve bu nedenli huzursuzluklara işaret ediyor. Kontrol etmekte zorlanacağınız, akışa bırakmak sayesinde dengede kalacağınız olaylar var gündemde. Bu dönem sağlık adına bazı alışkanlıkları değiştirmek gerekebilir. Yoğun iş temposu bunu gerektiriyor.

YAY ve Yükselen YAYLAR

Ay tutulması, gelecek planlarınızda, buna katkı sağlayan veya dahil olan sosyal çevrenizde bazı değişimleri gündeme getirebilir. Yeni insanlarla bir araya geleceğiniz, ortak ihtiyaç ve beklentileri yaratmak konusunda hemfikir olmanız gereken ortamlar bu dönem önceliğiniz olacak. Bireysel değil de ortak olan keyifler, hedefler ön plana çıkmalı.

Haberin Devamı

OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR

Ay tutulması, iş hayatınızı ve mesleki konuları etkileyecek. Bir başvuru ya da daha önce yapılmış bir başvurunun sonucu, bir terfi, yeni bir görev sizi bekliyor bu dönemde. Bireysel hırslarınızı kontrol etmeniz şart. Bu sayede ilişkilerinizi yıpratmadan ilerleme şansınız olacak.

KOVA ve Yükselen KOVALAR

Ay tutulması ile birlikte çevrenizde olup bitenlerden uzaklaşma ve özgür kalıp kendi adınıza bir şeyler yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yaşam görüşünüzü değiştirecek bir deneyim, buna vesile olacak bir rehberle yolunuz kesişecek. Bu dönem hayatın size yönlendirdiği mesajları doğru yorumlayın. Zihinsel aktivite açısından tempolu bir döneme giriyorsunuz.

BALIK ve Yükselen BALIKLAR

Ay tutulması, finansal bağlardan kaynaklanan gerginlikleri azaltmak için dışarıya bel bağlayan planlar yapmamanızı işaret ediyor. Kaynak kullanımı, krediler, borç, alacak ve verecek meseleleri ana stres unsuru. Alışkanlık haline gelmiş bazı harcamalardan feragat etmeniz ya da daha fazla çalışmanız gerekecek.

DİĞER YENİ YAZILAR