Gazete Vatan Logo
Magazin Salon kapılarını açıyor!

Salon kapılarını açıyor!

Yenilikçi yaklaşımıyla güncel müziğin İstanbul’da nabzını tutan Salon İKSV, 22 Eylül’de başlayacak yeni sezonunda sanatın her alanına yer ayırırken takipçileri içinse dopdolu bir program sunuyor

Salon kapılarını açıyor!

- Salon’da sezonun ilk konseri elektronik müziğin en yeni keşiflerinden Alman synthpop prodüktörü Marius Lauber’in solo projesi Roosevelt ile 22 Eylül akşamı başlayacak.

- Yeni nesil klasik müziğin kadın temsilcilerinden Zoe Keating, 27 Eylül akşamı Salon’da. Kariyerinde bugüne kadar Imogen Heap, DJ Shadow, Paolo Nutini gibi isimlerle birlikte çalışan Keating, besteleri ile de dikkat çekiyor.

- Trip-hop sahnesinin en başarılı projelerinden Flunk, 29 Eylül’de Salon’un konuğu.

- Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Salon, 30 Eylül Cumartesi akşamı gitarist ve prodüktör Ozan Boz ile vokalist Özgü Özman liderliğinde Toronto’da kurulan Minor Empire’ı sahnesinde ağırlayacak.

- Caz, klasik, drum’n’bass türlerinin sentezini kusursuz detaylarla sunan, multi-enstrümantalist Joe Acheson’ın akustik elektronik projesi Hidden Orchestra, ‘TFCF’in turnesi kapsamında İstanbul’u ziyaret edecek.

- New Yorklu dance punk, art rock grubu Liars, doğuyla batı ezgilerini oryantal ve modern enstrümanlar, analog ve dijital seslerle birleştirip kendi özgün tarzlarıyla sunan Anna RF ve post-rock’ın gurur kaynağı isimlerinden, türün 2000’lerdeki en önemli temsilcilerinden 65daysofstatic de Salon’da olacak.

Haberin Devamı

- Danimarkalı müzisyen Brian Batz’ın dream-pop projesi Sleep Party People son albümü ‘Lingering’den parçalarla bir kez daha İstanbul’da.

- Ayrıca kışa adeta meydan okuyan sıcak tınılarla dinleyici ile buluşacak olan İsrailli indie pop grubu Lola Marsh ile indie rock ve synth pop’un İngiliz temsilcileri Wild Beasts ve ABD’li Ernest Greene’in dream pop, synth pop, chillwave projesi Washed Out da %100 Müzik konseptinde Salon’da dinleyici ile buluşacak.