Gazete Vatan Logo
Magazin Salon

Salon

Adeta bir festivaldeymişsiniz gibi yeni müzikler keşfetmenizi sağlayan, aynı zamanda hit grupları getiren Salon bu sezon da sağlam isimlerle geldi

Salon, 10 Ekim Cuma akşamı, 2014’te Primavera, Coachella ve Roskilde gibi festivallerdeki performansıyla bu senenin en çok konuşulan gruplarından Future Islands konseriyle başlayacağı yeni sezonunda, Suuns, Marissa Nadler, The Boxer Rebellion, Emilie Simon, Olafur Arnalds’ın elektronik müzik projesi Kiasmos, East India Youth, Tom Adams ve Owen Pallett gibi güncel müziğin önemli isimlerini ağırlayacak. Cazın merak edilen topluluklarından Red Snapper, Kairos Quartet, Arild Andersen Trio, Submotion Orchestra, GoGo Penguin ve Colin Stetson da Salon’un yeni sezonda konukları arasında.

Salon, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Türkiye müzik sahnesinin önemli isimlerine de ev sahipliği yapıyor. Gevende, Gaye Su Akyol, Bubituzak, Dilek Türkan, Birsen Tezer, Taksim Trio ve İncesaz, Ah! Kosmos, Sapan, Kaan Bulak ile The Away Days de Salon sahnesinde olacak isimler arasında.

Haberin Devamı