Gazete Vatan Logo

Saldırıdan önce kokain çekmiş!

Tunus’ta tatil yapan 40 kişiyi öldüren Seyfeddin Yacoubi’nin cesedine yapılan otopside saldırı öncesinde yüksek dozda kokain kullandığı ortaya çıktı.

Tunus’un turistik kenti Susa’da plaja deniz tarafından bir zodyakla turist gibi gelen ve bir süre vakit geçirdikten sonra şemsiyesinin içine sakladığı Kalaşnikofla 40 turisti öldüren Seyfeddin Yacuoubi, çatışmada polis tarafından ölü ele geçirilmişti. Dünya hâlâ saldırının şokunu yaşarken, faciayla ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde plajdaki turistleri teker teker öldüren Yacoubi’nin cesedinin yanında patlamamış bir bomba görünüyor.
Sürekli gülüyordu
Görüntülerle birlikte saldırgan Yacoubi ile ilgili ilginç bir ayrıntı da aydınlandı. Polis tarafından etkisiz hale getirilen Yacoubi’nin saldırı sırasında yüksek dozda kokain almış olduğu da belirlendi. Görgü tanıkları saldıganın bir yandan ateş açarken bir yandan da sürekli kahkahalar attığını, vurduğu her turisti öldürürken kendinde olmayacak derecede uyuşturucu madde etkisi altında bulunduğunun açıkça görülebildiğini söyledi.
Yanında bomba varmış
23 yaşındaki saldırgan Seyfeddin Yacoubi, güvenlik güçlerinin olay yerine gelmesi üzerine uzaklaşmaya çalışırken vurularak otelin önünde öldürüldü. Yeni ortaya çıkan görüntülerde, saldırganın yanında bir de patlamamış el bombası olduğu görülüyor.

Haberin Devamı