Gazete Vatan Logo

Sakarya Üniversitesi personel alıyor

Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi kadrosu için ilan açtı.

Sakarya Üniversitesi personel alıyor

Sakarya Üniversitesi Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alımı için Resmi Gazete'de ilan yayımladı. Son başvuru tarihi ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Başvuruları adaylar şahsen yapacak , posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Üniversiteye toplam 20 tane Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alınacak

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Üniversitemiz’e Öğretim Üyesi alınacaktır.

1 - Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için adayların, Başvuru Formuna (http://www.ilan.sakarya.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir) özgeçmişini, 2 fotoğrafını, nüfus cüzdan suretini, öğrenim belgelerini (Yurtdışından alınan diploma var ise, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen Denklik Belgesi ile birlikte), yabancı dil belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile 4 adet CD'yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek İlgili Birime başvurmaları gerekmektedir.

2 - Doçent kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafını, Doçentlik belgesini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile 4 adet CD'yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

3 - Başvurularda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri" dikkate alınacağından burada belirtilen belgelerin de eklenmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi (http://www.personel.sakarya.edu.tr) adresinden temin edilebilir.

4- 2547 Sayılı Kanun'un Ek 38. maddesi uyarınca belirlenen %20'lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

Haberin Devamı

İLANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı