Gazete Vatan Logo

Sakarya'da korkunç kaza: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Lastiği patlayan otomobil ağaca çarparak paramparça oldu. Kazada aynı aileden 2'si çocuk 3 kişi can verdi

Sakarya'da korkunç kaza: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Sakarya’da seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyeti kaybedilerek yol kenarındaki ağaca çarpan otomobil, paramparça oldu. Feci kazada aynı aileden 2'si çocuk 3 kişi ölürken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Karasu Çevre Yolu üzerinden Erenler istikametine gitmekte olan 43 yaşındaki Yüksel Kılıç idaresindeki 06 ZYY 98 plakalı otomobil, lastiği patlaması sonucu yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Çarpışma sonrası otomobil ortadan ikiye ayrılarak paramparça olurken, araçta bulunanların bazıları otomobilde sıkıştı, bazıları da yola savruldu. Durumu gören diğer sürücüler hemen 112 acil ekiplerine ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda 112 acil ekibi sevk edildi. Kaza sonrası otomobil içinde sıkışan sürücü Yüksel Kılıç ve 8 yaşındaki İrem Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti. 112 Acil ekipleri tarafından 43 yaşındaki Beşir Kılıç, 8 yaşındaki Yunus Kılıç ve Hanife Kılıç Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yunus Kılıç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise durumlarının ciddi olduğu belirtildi. Kaza sonrası kazazedelerin yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin kazayla ilgili soruşturmasını tamamlamasının ardından cenazeler, savcılık incelemesi sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı da olay yerine gelerek polis ekiplerinden bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.