Gazete Vatan Logo

Şaka değil gerçek!

Doktorlar bile teşhis koyamadı

Şaka değil gerçek!

SAKARYA’nın Karasu İlçesi’nde oturan Süleyman Demirci, doktorların teşhis koyamadığını söylediği kasık bölgesi ve testislerindeki ağrılarından kurtulmak için meyve kurularından yaptığı karışımlarla bu hastalığını iyileştirirken, 2 gün önce de vücudunun metal nesneleri çektiğini fark edince şaşırdı.


Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde oturan 2 çocuk babası 50 yaşındaki Süleyman Demirci kasım ve testislerindeki şişkinlik, ateş ve ağrı şikayetiyle 4 yıl önce Karasu Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Buradan Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Demirci’ye ameliyat olması gerektiği söylendi. Demirci’nin iddiasına göre, ameliyata hazırlanırken, bu kez hastalığın teşhisinin konulamadığı belirtilerek hastaneden gönderildi. Daha sonra Ankara Numune Hastanesi’ne başvurduğunu ifade eden Demirci, başından geçenleri şöyle anlattı:


"Bir ay boyunca Ankara Numune Hastanesi’ne gidip geldim. Oradan da bir şey söyleyemediler. İlacımı kendim yapmaya başladım. Bunlarla da çok rahatım. Bu ilaçlarla ayakta duruyorum. Ama bu hastalığın adı nedir? Teşhis konulamadı diyorlar. Hastanede bir şey yapamıyor, ilaç da veremiyorlar. Ben de çaresini doğada, yemişlerden yaptığım ilaçlardan buldum. Kendi tedavimi kendim yapıyorum. 2.5 yıldır bu ilaçlarla ayaktayım. Türkiye’de tıp ilerlemiş. İlerlemişse benim bu hastalığa neden teşhis koyamıyorlar?"

İki gün önce kahvaltı yaparken metal nesnelerin vücuduna yapıştığını fark ettiğini söyleyen Demirci, şunları anlattı:

"İki gündür de benim vücudum metal ne olursa çekmeye başladı. Ne yapıştırırsan çekiyor. Bununla ilk defa karşılaştım. Sabah kahvaltı yaparken çakmak düştü yapıştı. Ondan sonra her şeyi yapıştırdım çekiyor. Terdir diye düşündüm. Duş aldım tekrar yapıştırdım tekrar yapıştı."


Süleyman Demirci yeni fark ettiği bu durumla ilgili henüz doktora başvurmadığını ifade ederken diğer rahatsızlığına da çare bulunmasını ve teşhis konulmasını istedi.

Haberin Devamı