Gazete Vatan Logo

Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?

47. Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisi ile ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilen Haluk Bilginer’in ardından dizi hakkında merak edilenler de arttı. 2018 yapımı olan dizi, hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler…

Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?

Haluk Bilginer’in Emmy Ödülü almasından sonra, Şahsiyet dizisi bir kez daha gündeme geldi. Şahsiyet dizisinde Agah Beyoğlu rolüyle 47. Uluslararası Emmy Ödülüleri’nde ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ ödülünü aldıktan sonra, Şahsiyet dizisi gündeme oturdu. Peki, Şahsiyet dizisi hangi kanalda? Şahsiyet dizisi oyuncuları kimlerdir? Şahsiyet’in konusu nedir? İşte detaylar…

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU

Emekli bir memur olan Agah Beyoğlu, Beyoğlu’nda yaşıyor. Kızı yurt dışında olan Agah Beyoğlu’nun karısı yıllar önce ölmüş, kendisi ise kedisiyle birlikte mütevazı bir hayat sürüyor.

Agah Beyoğlu’nun mütevazı hayatı, kendisine Alzheimer tehisi konulmasından sonra değişiyor. Bununla yüzleşen Agah, ilk önce durumu kabul etmeyip, ret etse de unutmanın bir fırsat olduğunu düşünür ve harekete geçer.

Yıllar önce planladığı ve sürekli ertelediği bir cinayet için artık zamanın geldiğini düşünür. Hastalığı nedeniyle zaten işleyeceği cinayeti hatırlamayacak ve vicdan azabı çekmeyecektir.

Agah, bu cinayeti cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerinden ilerletecektir. Kadın olmasının baskısı nedeniyle istifa etmenin eşiğine gelen Nevra’nın hayatı Agah ile birlikte değişecektir.

Haberin Devamı

ŞAHSİYET DİZİSİ OYUNCULARI

Şahsiyet’in başrollerini Haluk Bilginer ve Cansu Dere paylaştığı kadronun diğer oyuncular, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur eşlik etmiştir.

ŞAHSİYET HANGİ KANALDA?

Şahsiyet internet televizyon kanal olan Puhu TV’de yayınlandı.

Şahsiyet yayınlandığı dönemde IMDb'nin tüm zamanların en iyi dizileri listesine girerek kendine 40. sırada yer bulmayı başardı.

ŞAHSİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Şahsiyet dizisinde İstanbul’un Çamlıca Tepesi, Beykoz Korusu ve Riva gibi bölgeleri dizinin sahnelerinde kullandı. Beyoğlu’nun Şişhane, Tünel gibi gözde alanları da dizide kullanıldı. Agah Beyoğlu ise, İstiklal Caddesi'ne çıkan Jurnal Sokak'ta ölen eşinin adını taşıyan apartmanda oturuyor.

Hakan Günday’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak oturuyor. Yapımcılığını ise Ay Yapım üstelendi.

Haberin Devamı