Gazete Vatan Logo
Magazin Sahnelere üç gün yıldız yağacak

Sahnelere üç gün yıldız yağacak

Ünlü sanatçılar bu yıl Ramazan Bayramı’nı sahnede geçirecek. Üç günlük bayram tatilinin hafta sonuyla birleşmesiyle beraber sanatçılar sahne alacakları rotalarını belirledi. Eğer bayramı sevdiğiniz sanatçıyı dinleyerek geçirmek istiyorsanız, farklı alternatifler sizleri bekliyor.

- Serdar Ortaç

Serdar Ortaç Ramazan Bayramı için Kıbrıs’ın en güzel otellerinden Cratos Premium Hotel Casino Port SPA ile anlaştı. 29 Temmuz Çarşamba günü sahne alacak Ortaç, sevilen şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir bayram eğlencesi yaşatacak.

- Gülben Ergen

Merit Turizm Grubu’nun Kıbrıs’ta bünyesindeki otellerden Crystal Cove Hotel’de sevilen sanatçı Gülben Ergen 29 Temmuz’da sevenleriyle olacak.

- Sibel Can

Sibel Can neredeyse tüm yaz boyunca Antalyalı tatilcilere nefis bir müzik ziyafeti yaşatacak. Side’nin en güzel otellerinden olan Sueno Hotels Beach Side’de yarın, yani bayramın birinci günü sahne alacak olan sanatçı, daha sonra 4, 11, 18 ve 25 Ağustos’ta aynı mekanda yaz konserlerine devam edecek.

-Volkan Konak

Haberin Devamı

Karadeniz müziğinin güçlü seslerinden Volkan Konak, yarın Colony Hotel’de sahne alacak. Sanatçı, beğenilen şarkılarını ve türkülerini

hayranları için onlarla birlikte seslendirecek.

- Ziynet Sali

Ziynet Sali, yarın, Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel&SPA’da sahne alacak. Güzel şarkıcı, Ramazan Bayramı’nı geçiren Kıbrıs tatilcilerine, eğlence dolu bir akşam yaşatacak.

- Demet Akalın

Türk pop müziğinin sevilen şarkıcısı Demet Akalın, Erdem Kınay ile birlikte 30 Ağustos’ta Bodrum Clup Posh’ta dinleyicilerini coşturacak. Bayramın üçüncü günü Bodrum’daysanız, Akalın’ın hareketli şarkılarıyla dans ederek, çılgınlar gibi eğlenmeye hazır olun.

- Seda Sayan

T29 Temmuz’da, yani bayramın ikinci günü ünlü şarkıcı Seda Sayan, Kıbrıs Malpas Otel’de sahne alacak. Şarkıcı güzelliği, keyifli repertuvarı ve sahne enerjisiyle dinleyicilerini yine büyüleyecek.