Gazete Vatan Logo

Sahnelerde bayram havası...

Sahnelerde bayram havası...

Ramazan Bayramı birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler ile şenlenecek. Yazlık beldelerdeki festivallar ile tiyatro gösterileri de gecelere renk katacak. Nilüfer’den Sıla’ya Sean Paul’den Can Gox’a bu etkinlikleri kaçırmayın...

Sıla

Bugün- 21:15

Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu

Türk pop müziğinin sevilen yorumcu ve söz yazarlarından biri olarak başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Sıla, bugün saat 21:15’te Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alıyor.

Vyacheslav Gryaznov

Bugün - 21:00

Gümüşlük Bodrum

Rus piyanist Vyacheslav Gryaznov, 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında bugün Antik Taş Ocağı‘nda sahne alıyor. 21. Yüzyılın Rus Yıldızı İstanbul’da sanatseverlere müzik ziyafeti sunmaya geliyor.

Müzisyenin çok geniş olan repertuvarı D. Scarlatti’nin sonatlarından, N. Kapustin ve A. Tchaikovsky’nin eserlerine kadar değişmektedir. Vyacheslav Gryaznov konser uyarlamalarıyla şimdiden çağdaş genç uyarlamacıların en yeteneklilerinden biri olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Sean Paul

25 Temmuz - 21:00

Maslak Arena

Bir neslin şarkılarıyla büyüdüğü ve hala yeni çıkan parçalarıyla müzikseverlerin kalbini fetheden Sean Paul, İstanbul’u sallamaya geliyor. “She Doesn’t Mind”, “Temperature”, “We Be Burnin”, “Got 2 Luv U”, “Get Busy”, “Come On To Me”, “Bailando” gibi single’larıyla ve Beyonce ile yapmış olduğu “Baby Boy” düetiyle hayatımıza giren dans müziğinin fenomeni Sean Paul, Maslak Arena Festival Çadırı‘nda 20 kişilik kadrosuyla muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansları ile 2015 yazının unutulmaz gecelerinden birini yaşatacak.

Tuluğ Tırpan Demet Evgar

20 Temmuz - 21:15

ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu

Demet Evgar ve Tuluğ Tırpan, 27. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları kapsamında 20 Temmuz’da ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu’nda aynı sahneyi paylaşacaklar. En son Kral (Soytarım) Lear tiyatro oyununda birlikte çalışan Demet Evgar ve Tuluğ Tırpan, ENKA konserinde saksafonda Serdar Barçın, gitarda Çağlayan Yıldız, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Nedim Ruacan ve sürpriz konuklar eşliğinde sahne alacak. Konserin programı Demet Evgar’ın zaman içinde repertuvarına aldığı özellikle onun için bestelenmiş parçalar ve Tuluğ Tırpan’ın bestelerinden oluşuyor. Bol sohbetli, müzikli bir geceye hazır olun.

Haberin Devamı

Nilüfer

25 Temmuz 21:15

Bodrum Antik Tiyatro

Nilüfer, 25 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da pop müziğin sevilen şarkılarını seslendirecek.

Nilüfer, 6 yıl aradan sonra yepyeni şarkılardan oluşan “Kendi Cennetim” isimli albümden şarkılarını seslendireceği konserde, “Erkekler Ağlamaz” ve “Kavak Yelleri” gibi klasikleşmiş ve unutulmaz şarkılarına da yer verecek.

Anadolu Ateşi

22 Temmuz 21:30

Efes Kongre Merkezi Büyük Salon, Aydın

Temel konsepti medeniyetler buluşması olan, Doğu ve Batı kültürünü harmanlayan bir dans portresi olan Anadolu Ateşi 22 Temmuz’da Efes Kongre Merkezi’nde izleyicilere muhteşem bir şov sunmaya geliyor.

Fire of Gypsy

24 Temmuz - 21:00

Bo Sahne

Performans grubu Fire of Gypsy, Hindistan’dan Balkanlar’a oradan Sulukule’ye uzanan Çingene Ateşi adlı gösterilerini Beyoğlu’ndaki Bo Sahne’ye taşıyor.

Haberin Devamı

Gece yarısına bir kala sahnede

Can Gox

24 Temmuz - 23:59

Beyoğlu Hayal Kahvesi

Caz ve blues sanatçısı Can Gox, Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde tam gece yarısına bir kala sahne alıyor. 2000 senesinde kurulan Blues-Mobil Swing/Jump Blues ile yola çıkan Can Gox, daha sonra seslendirdiği beste ve yorumları ile dizi filmlerde duyuldu.