Gazete Vatan Logo
Magazin Şahin Özer: "Şarkıcı olarak Ajdar'ı dinlemem ve etrafıma da dinletmem"

Şahin Özer: "Şarkıcı olarak Ajdar'ı dinlemem ve etrafıma da dinletmem"

Kanal D'nin "Dobra Dobra" programında bugün Şenay Düdek ve Müge Anlı Popstar Ajdarı, Harun Kolçak'ı ve Doktor Haydar Dümen'i ağırladı



Kanal D'nin "Dobra Dobra" programında bugün Şenay Düdek ve Müge Anlı Popstar Ajdarı, Harun Kolçak'ı ve Doktor Haydar Dümen'i ağırladı.

Ajdar, Popstar Türkiye yarışmasında elenmesine rağmen "Ben star doğdum, göreceksiniz şarkıcı olacağım" diyerek yarışmadan ayrılmıştı. Programda, bu iddiasını "Ben Türkiye'nin dört dörtlük bir yıldızıyım ve dünyanın da yıldızı olabilecek durumdayım." Sözleriyle yineledi. Bununla da yetinmeyerek "Ben Türkiye'nin erkek Şakira'sıyım.O nasıl bir kadın olarak dansıyla insanları etkileyebiliyorsa, ben de bu etkiyi yaratıyorum. İnsanlar beni görünce çığlık atıyorlar." diyerek dansta da bir numara olduğunu sözlerine ekledi. Şarkı sözlerini herkesin zeka düzeyine göre algılayabileciğini iddia eden Ajdar, "Benim zeka düzeyimdekiler beni anlar" dedi.

Albüm teklifleri geldiğini ama kabul etmediğini, 600 bin dolar veren olursa kabul edeceğini, yoksa albüm yapmayacağını söyleyen Ajdar,Ünlü yapımcı Şahin Özer'in, kendisine "İnsanlar sana gülüyorlar, sen diğer firmayı çabuk kabul ettin, Üniversal sana 200 bin dolara gelecekti."dediğini söylemesi üzerine tartışma alevlendi.

Yayına bağlanan Şahin Özer, Ajdar'la konuşmalarında söylediği herkes sana gülüyor sözünün doğru olduğunu ama gerisini hatırlamadığını söyledi. "Yapımcılar 1 dolar bile vermez. Şarkıcı olarak Ajdar'ı, dinlemem ve etrafıma da dinletmem" diyerek sözlerini noktaladı.

"Ben ortada müzikal bir şey duymadım. Sizin müziği öğrenmeniz lazım diyen Harun Kolçak'a Ajdar "Sizin olduğunuzu bilseydim ben buraya gelmezdim.Senin benden ne fazlan var. İki gözün iki kulağın daha mı var? Ben makine mühendisiyim teknik bilgilerimi müziğe uyarlayarak müzik yapmak istiyorum" diyerek tepki gösterdi. Nota biliyor musunuz sorusu üzerine ise, "İbrahim Tatlıses'in de nota bilgisi yok. Nane Nane eserimde bütün millet bir Kemal Sunal'a bir bana güldü" sözleriyle cevap verdi.

Doktor Haydar Dümen, Şebnem Schaefer'in ortaya attığı biseksüellik konusuna açıklık getirdi. Biseksülliği her iki cinsten de hoşlanma olarak tanımlayan Dümen, biseksüelliğin doğuştan gelen değil tercih sonucu yaşanan bir durum olduğunu söyledi.

Ajdar'dan seçme sözler:

-Benim yazdığım şarkıyı benim kapasitemde olanlar anlar.
-Ben 4 yıldır gündemdeyim Nane Nane adlı bir eserim var.
- Sesini Ajda Pekkan'a benzetiyorsun?
-Ben benziyor demedim, çok uyuyor dedim.
-Türkiye'yi dünyaya taşımak için kendine hedef koydum.
- 600 bin Dolar… Star olarak vereceklerse versinler. Yoksa olduğum yerde kalayım.

Haberin Devamı