Gazete Vatan Logo

Şahin'in mutlu günü

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Ünye'de yeğeninin düğüne katıldı ve konuşma yaptı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Ordu’nun Fatsa ve Ünye ilçesinde iki nikaha katıldı. Bakan Şahin burada yaptığı konuşmada, "Fatsa’da, Silifke’de, Edirne’de, Ardahan’da nerede olursa olsun, güzellikleri paylaşarak, mutluluklarımızı paylaşarak, acıları ve hüzünlerimizi de paylaşarak azaltmaya ve çoğaltmaya devam ediyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, akşam saatlerinde Ankara’dan tarifeli uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı’na geldi. Bakan Şahin’i Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Güzey, Ordu Belediye Başkanı CHP’li Seyit Torun ve partililer karşıladı. Daha sonra karayoluyla Ordu’nun Fatsa İlçesi’ne giden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İşadamı İsmail Sarıçiçek’in kızı Esra Sarıçiçek ile Talha Çakar’ın nikah törenlerine katıldı. Genç çiftin nikahını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan kıyarken, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ile Ordu Valisi Orhan Düzgün de şahitlik yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından Bakan Şahin evlilik cüzdanını geline vermeden önce kısa bir konuşma yaparak, "Fatsa’da, Silifke’de, Edirne’de, Ardahan’da nerede olursa olsun, güzellikleri paylaşarak, mutluluklarımızı paylaşarak, acıları ve hüzünlerimizi de yine paylaşarak azaltmaya ve çoğaltmaya devam ediyoruz. Bu gençlerimiz Esra ile Talha’nın düğünü. Kendileri hep mutlu kalsınlar" dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, buradaki nikah töreninin ardından Ünye İlçesi’ne gitti. Bakan Şahin kardeşi Fahri Şahin’in oğlunun, Atatürk Parkı Anfi Tiyatrosu’nda düzenlenen nikah törenine katıldı. Nikaha Bakan Şahin’in eşi Nadide Şahin de katıldı. 29 yaşındaki Tahir Şahin ve 27 yaşındaki Gülşen Şahin çiftinin nikah törenini Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu kıydı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, yeğeninin nikah şahidi oldu. Bakan Şahin, burada yaptığı konuşmasında Türkiye’nin hızla değiştiğini ve geliştiğini belirterek, "Hükümetimizin, bakanlıklarımızın farklı alanlardaki çalışmaları hız kesmeden, baş döndürücü bir hızla, takibini şaşırtırcasına devam etmektedir. Bizim inandığımız en büyük ve yegane güç milletimizin gücüdür. En büyük sevgi milletimizin sevgisidir. En büyük değer de aziz milletimizin, siz saygıdeğer hemşehrilerimizin bizlere ifade etmekten kaçınmadığınız memnuniyet duygunuzdur. Başlar dik, alınlar ak, yüzler güler olsun istiyoruz biz bu memlekette" dedi.

Genç çiftin nikah cüzdanını ise Bakan Şahin’in emekli müftü olan ağabeyi Osman Şahin verdi. 15 dakika süren havai fişek gösterisinin ardından emekli müftü Osman Şahin’in yaptığı duanın ardından tasavvuf müziği dinletisi yapıldı.

Haberin Devamı