Gazete Vatan Logo

Sahibinden satılık modifiyeli Şahin için istediği rakam şaşırttı!

Sahibinden'e verilen bu Şahin ilanı büyük şaşkınlık yarattı! Sahibinden'de satışa çıkarılan modifiyeli Şahin için istediği o rakam ilanı görenlere yok artık dedirtti. İşte Sahibinden'e verilen modifiyeli Şahin ilanı...

Sahibinden satılık modifiyeli Şahin için istediği rakam şaşırttı!

Sahibinden'e verilen ilginç ilanlara bir yenisi daha eklendi. Modifiyeli Şahin 45 binden satışa çıkarıldı. Şahin satılamayınca sahibi ilanda değişikliğe gitti. İlan sahibi ilanı "Kampanya bitmiştir keyfe keder satılık işine gelen alır ciddi alıcılar arasın pazarlık yoktur değerindeki araclarla takas olur" olarak değiştirdi.

24 Yıllık Sıfır Kartal

24 Yıllık Sıfır Kartal Otomobil sahibinden.com’un Efsane İlanı Oldu

sahibinden.com’un en çok ziyaret edilen bölümlerinden "Efsane İlanlar"ın yeni favorisi yaklaşık 50 bin TL’ye satışa sunulan 1990 model sıfır Tofaş Kartal marka Otomobil oldu. Antalya’dan verilen “24 yıl boyunca özenle saklanıp korunan sıfır Kartal” başlıklı ilanın sahibi, aracın çok az kullanıldığını, hiç bir çiziğinin olmadığı ve Türkiye’de tek olduğunu belirtiyor.

Türkiye’nin en büyük E-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “Efsane İlanlar” köşesinde, kullanıcılarının verdiği eğlenceli ve yaratıcı ilanlar arasından, en çok ziyaretçi tarafından incelenen, kendine has ve çoğu zaman gülümseten özellikler taşıyan ilanlar yer alıyor.

Haberin Devamı